Курси НБУ $ 41.32 € 45.80
Зробіть ікру з овочів

Кабачки можна замінити баклажанами, а замість помідорів використати томатний сік.

Фото із сайту wz.lviv.ua.

Зробіть ікру з овочів

Вона смакуватиме не менше, як заморська. І обійдеться, у порівнянні з нею, у «шаги», тобто – «копійки»

Інгредієнти: 

• 500 г кабачків; 
• 500 г болгарського перцю;
• 500 г помідорів;
• 300 г моркви;
• 300 г цибулі;
• 4 зубчики часнику;
• 100 мл олії (без запаху); 
• 80 мл оцту;
• 0,5 ч. ложки меленого чорного перцю;
• 0,5 ч. ложки паприки;
• 60 г солі.

Приготування:

1. Овочі очистити й окремо змолоти на м’ясорубці. 
2. Обсмажити цибулю на олії до прозорості. 
3. Всипати моркву і тушкувати 5−7 хв. 
4. Додати болгарський перець, спеції і готувати ще 10 хв, періодично помішуючи. 
5. Всипати мелені кабачки, помідори, часник та сіль. Накрити кришкою і млоїти все разом 15 хв. 
6. Влити оцет, перемішати і зняти з вогню. 
7. Розкласти гарячу ікру у банки, закрити кришками і накрити на добу теплою ковдрою.

Роксоляна ГЕЛЕЙ.

Читайте також: «На Волині відбудеться благодійний футбол».

Реклама Google

Telegram Channel