Зробіть ікру з овочів
Вона смакуватиме не менше, як заморська. І обійдеться, у порівнянні з нею, у «шаги», тобто – «копійки»
Інгредієнти:
• 500 г кабачків;
• 500 г болгарського перцю;
• 500 г помідорів;
• 300 г моркви;
• 300 г цибулі;
• 4 зубчики часнику;
• 100 мл олії (без запаху);
• 80 мл оцту;
• 0,5 ч. ложки меленого чорного перцю;
• 0,5 ч. ложки паприки;
• 60 г солі.
Приготування:
1. Овочі очистити й окремо змолоти на м’ясорубці.
2. Обсмажити цибулю на олії до прозорості.
3. Всипати моркву і тушкувати 5−7 хв.
4. Додати болгарський перець, спеції і готувати ще 10 хв, періодично помішуючи.
5. Всипати мелені кабачки, помідори, часник та сіль. Накрити кришкою і млоїти все разом 15 хв.
6. Влити оцет, перемішати і зняти з вогню.
7. Розкласти гарячу ікру у банки, закрити кришками і накрити на добу теплою ковдрою.
Роксоляна ГЕЛЕЙ.
Читайте також: «На Волині відбудеться благодійний футбол».