Курси НБУ $ 41.32 € 45.80
Серед звільнених військовополонених – бойовий медик з Луцька

Нарешті вдома!

Фото: Фейсбук.

Серед звільнених військовополонених – бойовий медик з Луцька

Бойовий медик з Луцька Дмитро Селютін потрапив у полон навесні 2022 року

«Друзі, маємо гарну новину. Морський піхотинець з Луцька Дмитро Селютін після 29 місяців повернувся з російського полону і наразі знаходиться в Україні».

Про це написав на фейсбук-сторінці мер Луцька Ігор Поліщук.

«Вітаємо маму Дмитра Наталія Ніколаєва з такою довгоочікуваною подією. Дмитру бажаємо якомога швидшого відновлення й міцного здоровʼя!» – йдеться у повідомленні.

Матір захисника Наталія Ніколаєва не полишала спроб відшукати сина. Розповідала, що напам'ять вивчила текст листа, якого отримала від сина після кількох місяців полону.

«Діма завжди був стриманий в емоціях та у висловленні своїх почуттів. А в листі вибачився за те, що рідко казав «люблю». «Вернее, никогда не говорил… Кормят, поят, одевают, даже выводят гулять. Я все еще на територии рф»… Вибачився перед батьком, написав, що скучає за своїми меншими братом Єгором та сестрою Олександрою. А лист підписав – «твой непутевый сын», від чого я дуже розплакалася», – пригадує пані Наталія.

Як сьогодні стало відомо, Україна повернула додому ще 49 полонених: захисників Азовсталі, цивільних, поліцію і прикордонників.

Це воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також цивільні, повідомив президент Володимир Зеленський.

Серед них – Леніє Умєрова – дівчина, яку росіяни захопили в заручники, коли вона приїхала піклуватися про хворого батька. Також вдалося звільнити ще частину захисників і захисниць «Азовсталі». 

«Вдома й Герой України, військовий медик Віктор Івчук. Я дякую всій нашій команді, яка забезпечує звільнення полонених і заручників із російської неволі. І окремо хочу відзначити кожен наш, український, підрозділ, який поповнює обмінний фонд для нашої держави. Всі наші воїни, які беруть у полон російського окупанта, усі наші служби, які знешкоджують російських диверсантів і колаборантів, наближають звільнення наших людей. Маємо повернути додому всіх наших – і воїнів, і цивільних», – повідомив президент.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинським нацгвардійцям на фронт передали три старлінки.

Реклама Google

Telegram Channel