Курси НБУ $ 41.32 € 45.80
Звільнений з полону лучанин вперше за 2 роки поспілкувався з мамою

Наталія Ніколаєва та її син Дмитро Селютін.

Фото Суспільне.

Звільнений з полону лучанин вперше за 2 роки поспілкувався з мамою

27-річний Дмитро Селютін із Луцька вперше за два роки поспілкувався телефоном із мамою Наталією Ніколаєвою. Нині лучанин уже перебуває в Україні

Про звільнення сина з полону та повернення його в Україну Наталія Ніколаєва  дізналася 13 вересня і була дуже щаслива цій звістці. Про це вона розповіла в коментарі Суспільному.

З її слів, Дмитро повідомив, що в полоні мав медичні обов'язки й працював як медик. «Він сказав мені: «Мам, всьому свій час. Мене повернули тоді, коли я там вже був непотрібний». Каже до мене: «Ти вибач, ми з тобою ще зідзвонимося, але мені потрібно подзвонити мамам, чиї номери телефонів я знаю, про кого мені треба повідомити про стан здоров'я», — зазначила лучанка.

Зі слів Наталії Ніколаєвої, у грудні 2023 року через координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими передавали для Дмитра в Росію листа і малюнок, аби повідомити, що його собака Афіна, котра загубилася в окупованому Маріуполі, повернулася додому. «Вже у квітні 2024 року він отримав передачу і дізнався, що Афіна з нами, що її знайшли і змогли привезти в Луцьк», — сказала лучанка.

Наталія Ніколаєва додала, що 14 вересня планує їхати до сина в інший регіон і наразі шукає транспорт, аби разом із донькою Олександрою, сином Єгором і собакою Афіною вирушити на зустріч із Дмитром.

Реклама Google

Telegram Channel