Курси НБУ $ 41.32 € 45.80
З Волині землякам на фронт пішла велика партія допомоги

Разом - до перемоги!

Фото Волинська ОВА.

З Волині землякам на фронт пішла велика партія допомоги

«FPV-дрони, безпілотники, квадрокоптери Mavik, інвекторні генератори, вогнегасники, квадроцикли, антидронні сітки, вантажна техніка, енергетики. Усе це доставили для волинян на передовій», - повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко, який повіз цю партію допомогу на фронт

Зокрема, допомогу отримали: 100 окрема механізована бригада, об'єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють», 5-й батальйон спеціального призначення «Любарт», волинські прикордонники.

 

 «Вони захищають, а ми підтримуємо. Сьогодні знову на Сході, привезли допомогу для своїх. Вони там боряться за нашу державу, за наше мирне небо та майбутнє. Доземний уклін та безмежна вдячність кожному. Тож й надалі регулярно максимально допомагатимемо», - зазначив очільник області.

Також висловив вдячність всім, хто долучився до збору та підготовки важливого для наших бійців вантажу: благодійним фондам «Шведський центр допомоги», «Сучасна Україна», «Нова громада», «Доброта», «Дем’янове диво», Поліському лісовому фонду, компанії «Нові продукти», боксерському клубу «Брат» та ГО «Асоціація перевізників та імпортерів транспортних засобів», інформує Волинська ОВА.

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel