Курси НБУ $ 41.32 € 45.80
П’яний хмельниччанин вийшов із дому з автоматом Калашникова та почав стріляти у поліцейських

Автомат зловмисника, з якого він випустив 60 куль.

Фото – поліція Хмельницької області.

П’яний хмельниччанин вийшов із дому з автоматом Калашникова та почав стріляти у поліцейських

Зловмисник випустив щонайменше 60 куль

Цей дикий випадок стався 14 вересня близько першої години ночі в селі Олешин Хмельницької територіальної громади.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль місцевого жителя для перевірки причин руху під час комендантської години.

З’ясовувалося, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння – «Драгер» засвідчив наявність 1,27 проміле алкоголю в організмі.

Правоохоронці склали на керманича протокол, після цього водій, який мешкає неподалік, пішов додому начебто для розв'язання питання з транспортним засобом, при цьому залишивши в автомобілі свого товариша.

Повернувся він до місця події уже з автоматом Калашникова та почав стріляти у правоохоронців. Поліцейські відкрили вогонь у відповідь та викликали допомогу.  

Зловмисник випустив з автомата Калашникова 60 набоїв.

У результаті стрілець поранив одного з працівників поліції та пасажира свого ж автомобіля. Їх госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги.

Правоохоронець перебуває у важкому стані.

Також пошкоджено два службових авто: одне екіпажу, який зупинив зловмисника, інше – бійців спецпідрозділу, які прибули за викликом на допомогу колегам.

Фото – поліція Хмельниччини.
У результаті спецоперації КОРД затримав чоловіка, який уночі на 14 вересня розстріляв два службових авто та поранив поліцейського і цивільного. Фото – поліція Хмельниччини.

 У результаті проведення спецоперації бійці поліцейського спецпідрозділу КОРД затримали стрільця.

Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею «Посягання на життя працівника правоохоронного органу», інформує пресслужба поліції Хмельницької області.

Читайте також: На Волині в жахливій автокастрофі загинула молода жінка, а її діти в шоковому стані доставлені в лікарню.

Реклама Google

Telegram Channel