Курси НБУ $ 41.32 € 45.80
За грант від Фонду Порошенка реалізують програму з виробництва дронів «Розумний птах»

Разом - до перемоги!

Фото Європейська солідарність.

За грант від Фонду Порошенка реалізують програму з виробництва дронів «Розумний птах»

Марина Порошенко під час поїздки на Хмельниччину побувала у громадських активістів, які реалізують програму з виробництва дронів для армії «Розумний птах». Проєкт отримав грантову підтримку від Фонду Порошенка

«Чого сьогодні чи не найбільше потребують українські захисники? Правильно, FPV-дронів. Сьогодні це один з найефективніших засобів ведення бою та захисту української землі. З їх допомогою українські воїни знищують ворожу техніку: танки, артилерію, РЕБи та ЗРК. Тому лише з початку цього року Фонд Порошенка придбав та передав українському війську понад 32 тисячі FPV-дронів», – зазначає Марина Порошенко у Facebook.

 

 «Разом з тим, ми підтримуємо волонтерські та громадські ініціативи по виготовленню безпілотних літальних апаратів для українських захисників. Одна з таких, носить назву «Розумний птах». Вона реалізується за грантової підтримки Фонду Порошенка на Хмельниччині, де працює команда справжніх патріотів, винахідників і професіоналів своєї справи», – пише Марина Порошенко.

 

 «Я дякую всім, хто нині працює на допомогу Збройним Силам України і закликаю кожного: обʼєднуйте зусилля для української Перемоги», – закликала Марина Порошенко.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel