Курси НБУ $ 41.32 € 45.80
На Волині директор автошколи продавав посвідчення... тракториста

За свої послуги брали по 4000–4500 грн.

Фото із сайту ukr.net.

На Волині директор автошколи продавав посвідчення... тракториста

Він і його спільники визнали в суді свою вину

Стало відомо, що Рожищенський районний суд виніс вирок Роману Романюку, Олегу Нору та Василю Котюку за продаж підроблених посвідчень тракториста-машиніста і відмивання грошей.

За скоєне всі обвинувачені отримали умовний термін, інформує zaxid.net.

Як йдеться у вироку суду від 9 вересня, у липні 2022 року директор Любомльського районного спортивно-технічного клубу Василь Котюк спільно з Романом Романюком і Олегом Нором налагодили виготовлення підроблених посвідчень тракториста-машиніста.

Зокрема, за даними слідства, обвинувачені надсилали клієнтам готові документи «Новою поштою». За свої послуги брали по 4000-4500 грн. Крім того, пізніше чоловіки відмили незаконно отримані гроші – вони перерахували 65 172 грн на картку «Ощадбанку» та зняли готівку.

Роман Романюк, Олег Нор і Василь Котюк свою вину визнали.

За свої послуги брали по 4000–4500 грн.
За свої послуги брали по 4000–4500 грн. Фото із сайту ukr.net.

 Суддя Інна Гармай визнала чоловіків винними за ч. 3 ст. 358 КК України (підроблення документів, вчинене повторно або за попередньою змовою групи осіб) й признасила двом обвинуваченим по року іспитового терміну, а третьому – два роки. Крім того, усі мають заплатити по 8126 грн за залучення експертів. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Дарина ШЕВЧУК.

Читайте також: На Волині в жахливій автокастрофі загинула молода жінка, а її діти в шоковому стані доставлені в лікарню.

Реклама Google

Telegram Channel