Курси НБУ $ 41.32 € 45.80
У волинській громаді відремонтували проблемну дорогу

Волинська громада вдячна Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області за проведені роботи.

Фото: Локачинська селищна рада.

У волинській громаді відремонтували проблемну дорогу

Нещодавно закінчено ремонт державної автомобільної дороги Т-03-05 Нововолинськ - Іваничі - Павлівка - Локачі на ділянці в селищі Локачі по вул. Січових

Тривалий час ця ділянка була майже непроїзною, проте Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області, на чиєму балансі знаходиться цей шлях, не поспішала проводити ремонт, мотивуючи це відсутністю коштів.

Про це повідомила Локачинська селищна рада.

«Оскільки проблема була дуже гострою, бо по цій вулиці пересуваються автомобілісти всієї громади і не тільки, Локачинською селищною радою було прийняте рішення спонукати Службу здійснити ці роботи всіма доступними методами.

В результаті дискусій було знайдено законний компроміс - частину коштів у вигляді співфінансування ремонту виділяються Локачинською селищною радою, іншу частину - фінансує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Свою частку співфінансування з місцевого бюджету у розмірі 300 тис. оперативно було виділено на сесії Локачинської селищної ради у серпні, що дозволило невідкладно почати роботи. Оскільки роботи Служба проводила в рамках експлуатаційного утримання автодоріг, то ремонтні ділянки не могли перевищувати вказаної нормами площі, відповідно найгірші ділянки були відфрезеровані і заасфальтовані суцільним шаром, а інші ями ліквідовані струменевим методом.

До речі, ремонт струменевим методом дозволив провести ямковий ремонт і через частину автодороги в межах с. П'ятикори.

Висловлюємо щиру вдячність Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області за проведені роботи і сподіваємось що вони продовжать такі роботи й на інших проблемних ділянках державних автодоріг у Локачинській громаді!», йдеться в повідомленні.

 
 

Читайте також: «Про що говорили на робочій зустрічі у волинській громаді».

Реклама Google

 

Telegram Channel