Курси НБУ $ 41.36 € 46.01
Українка перемогла на конкурсі краси Ms Woman World International 2024

Маріанна Кох-Зорова.

Фото: Відкриті джерела.

Українка перемогла на конкурсі краси Ms Woman World International 2024

За перемогу змагалися 50 учасниць зі всього світу

Донька українського актора Ігоря Зорова, Маріанна Кох-Зорова, яка є головою управління фінансовими ризиками найбільшої міжнародної шоколадної компанії в Швейцарії, представила Батьківщину на престижному конкурсі краси Ms. World International 2024 у Маямі. Вона здобула один із найважливіших титулів змагання – Ms. World International 2024, що означає «Успішна жінка світу».

Конкурс зібрав 50 учасниць із різних країн світу, серед яких не було представниць Росії, і тривав протягом п'яти днів. На міжнародній арені громадська діячка продемонструвала свої таланти та вишуканий стиль. Про це OBOZ.UA стало відомо від пресслужби українки. 

«Цей конкурс був не лише про успіх сучасної жінки, її внутрішню красу, але й зовнішні дані. Я пишаюся тим, що я, виховуючи самостійно доньку, змогла представити Україну на легендарному міжнародному конкурсі такого рівня, особливо у такий складний для нас час, і показала їй, якою може бути сучасна жінка.

Кожен мій вихід був присвячений пам'яті мого батька, Ігоря Зорова, який завжди вчив мене ніколи не здаватися і любити свою землю, а також тим, хто зараз на передовій виборює право на майбутнє України і її незалежність. Я вірю, що кожен українець своїми досягненнями робить внесок у нашу спільну перемогу», – поділилася враженнями про подію Маріанна у своєму Instagram.

Присутні на заході не залишили поза увагою неперевершені образи українки на трьох дефіле. Вперше співзасновниця міжнародної громадської організації World Cooperation Ukrainians Society вийшла на публіку в колоритному вбранні від вітчизняної дизайнерки Галини Гриб.

Читайте також: «32 роки тому згасла Зоря життя автора славня Волині Степана Кривенького (Відео)».

Реклама Google
 

 

Telegram Channel