Курси НБУ $ 41.36 € 46.01
Підозрюваний в імовірному замаху на Трампа підтримував Україну

Затриманим у справі про ймовірний замах на вбивство колишнього президента Дональда Трампа є 58-річний Райан Веслі Раут.

Фото із сайту slovoidilo.ua.

Підозрюваний в імовірному замаху на Трампа підтримував Україну

Тим часом віцепрезидентка Камала Гарріс заявила, що вона «стурбована» і засуджує «політичне насильство» після ймовірного замаху на колишнього президента США в неділю

Видання CNN зазначає, що затриманий у неділю за підозрою в імовірній спробі замаху на колишнього президента США і нинішнього кандидата у президенти Дональда Трампа Райан Веслі Рут висловлював у соцмережах підтримку Україні після вторгнення росії.

Про це інформує CNN з посиланням на дописи Рута у соцмережах, пише «Українська правда».

«Райан Веслі Рут, якого влада підозрює в тому, що він планував напасти на колишнього президента Дональда Трампа під час гри в гольф, висловлював рішучу підтримку Україні в десятках постів на день Х у 2022 році і заявив, що готовий померти в боротьбі, і що «нам потрібно спалити Кремль дотла».

У публікації йдеться про те, що Рут у Facebook закликав іноземців брати участь у війні (на боці України. – Ред.).

CNN пише, що чоловік називав себе «неофіційним зв'язковим» української влади і заохочував солдатів з Афганістану воювати за Україну.

Реклама Google

Тим часом президент США Джо Байден високо оцінив роботу Секретної служби та правоохоронних органів після замаху на колишнього президента Дональда Трампа, заявивши, що відчув «полегшення», почувши, що Трамп не постраждав.

Як відомо, Трамп дістав поранення вуха під час замаху в Пенсільванії 13 липня.

Читайте також: Трамп відмовляється від повторних дебатів із Гарріс.

Telegram Channel