Курси НБУ $ 41.36 € 46.01
Для волинських ветеранів та поранених військових організували змагання з ловлі риби (Фото)

Хоча погода того дня виявилась примхлива та дощова, все ж задоволення та позитивні емоції отримали усі.  

Фото: Катерина Шанюкевич.

Для волинських ветеранів та поранених військових організували змагання з ловлі риби (Фото)

Поблизу Луцька відбувся Перший відкритий турнір з риболовлі на поплавок серед ветеранів та поранених бійців

На березі водойми у селі Коршів влаштували справжнє свято дозвілля не лише для військових, а й для їхніх дружин та дітей.  

Ініціатори проведення заходу – Луцька міська організація Спілки воїнів АТО Волині (голова – Олег Кобилинський) та ТМ «Harpoon» (Юрій Іщук), які реалізуали цю важливу ідею завдяки партнерам та друзям – представникам Волинської федерації риболовного спорту – Павлу Хвасу та Віктору Шанюкевичу, працівникам Департаменту молоді та спорту, благодійним організаціям: Фонду «Робимо добро дітям» та «Карітас Волинь», Олександру Рибалці, Платформі «Алгоритм дій», Медичному центру реабілітації учасників бойових дій ЛМТГ «Advance center».

«Це початок втілення наших планів та дій задля адаптації і соціалізації ветеранів у життя громади. Далі обов'язково буде більше заходів для ветеранів та членів їхніх родин, для воїнів, які проходять лікування в медичних закладах нашої області. Запрошуємо всіх до співпраці. Адже ветерани, які повертаються, потребують поваги та розуміння, що люди цінують те, що вони віддали частину свого здоров'я заради безпечного та мирного життя тут, на Волині», – наголосив Олег Кобилинський. 

Відпочити на природі, провести спокійний день у колі своїх – це так важливо для воїнів, які повертаються до цивільного життя, які пройшли крізь пекло війни та втратили здоров’я на фронті. І хоча погода того дня виявилась примхлива та дощова, все ж задоволення та позитивні емоції отримали усі.  

Близько 50 учасників серед мужніх захисників виявили бажання позмагатися у ловлі риби. Спортивна риболовля – це активне проведення часу, яке приносить не тільки задоволення, а й позитивні зміни для душевного та фізичного стану. 

Тож поки чоловіки випробовували удачу та шукали спосіб як отримати улов, для жінок та дітей організували розвиваючі ігри, майстер-класи, спортивні естафети та конкурси. Усіх учасників частували смачним кулешем. А рибалки, яким вдалось упіймати рибу, отримали кубки та цінні призи.

Це був час нових знайомств та спілкування, цікавого дозвілля та проведення спільного часу з родинами.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Змагання на волинській водоймі: хто сказав, що рибу ловлять тільки хлопці?.

Реклама Google

Telegram Channel