Курси НБУ $ 41.36 € 46.01
У громаді на Волині відзначили спортивне свято (Фото)

Переможці були нагороджені кубками та медалями.

Фото: Горохівська міська рада.

У громаді на Волині відзначили спортивне свято (Фото)

Минулого тижня в міському парку міста Горохова відбулися спортивні заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту

На свято були запрошені ветерани спорту, тренери та вихованці Горохівської КДЮСШ ім. Олександра Баламута, вчителі фізичної культури, спортсмени нашої громади. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих Воїнів, тренерів та спортсменів.

Про це інформує Горохівська міська рада.

«Міський голова Віктор Годик привітав усіх із професійним святом, побажав усім присутнім міцного здоров’я, натхнення, перемагати та розвивати спорт у нашій громаді, а молодим спортсменам - нових високих спортивних здобутків.

Очільник громади вручив грамоту Горохівської міської ради збірній команді з волейболу за зайняте II місце у Чемпіонаті Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед команд територіальних громад за програмою обласних сільських спортивних ігор Волині 2024 року та особистий внесок у розвиток та популяризацію волейболу в громаді та з нагоди Дня фізичної культури та спорту України - Лащуку Юрію, голові Федерації футболу Горохівщини. Оголосив подяку членам команди Горохівської громади, які взяли участь у VII Міжнародному фестивалі літньої сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я».

Начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горхівської міської ради Володимир Зінчук нагородив грамотами молодих спортсменів громади та побажав їм високих спортивних здобутків.

Директорка Горохівської КДЮСШ ім. Олександра Баламута Галина Прик нагородила грамотами тренерів спортивної школи та вручила подяки за особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту міському голові Віктору Годику й начальнику управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горхівської міської ради Володимиру Зінчуку.

Спортивне свято продовжилось турніром з міні-футболу серед юнаків 2012 р. н. і молодших з нагоди Дня фізичної культури та спорту. На майданчику змагались чотири команди: КДЮСШ м. Горохів, КДЮСШ с. Підбереззя, смт. Мар’янівка та КДЮСШ с. Скобелка.

За результатами змагань:
I місце посіла команда КДЮСШ м. Горохів,
II місце - КДЮСШ с. Підбереззя,
III місце - команда смт. Мар’янівка.

Юних спортсменів привітала начальник відділу молоді та спорту управління освіти. культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горхівської міської Оксана Лавренюк, нагородивши пам’ятними Кубками і медалями.

У спортивному залі Горохівської КДЮСШ ім. Олександра Баламута до Дня фізичної культури та спорту відбулись змагання з волейболу серед юнаків 2008р.н. і молодших, участь у турнірі взяли три команди. У цікавій та напруженій боротьбі чемпіонами стала команда  Горохівської КДЮСШ ім.О.Баламута на базі  Горохівського ліцею № 1 ім. І. Я.Франка, II місце посіла команда Мирненського ліцею, III місце команда Вільхівського ліцею.

Після змагань між хлопцями в боротьбу вступили дівочі команди з волейболу 2008 р. н. і молодші. Турнір був дуже цікавим та захопливим для глядачів та самих спортсменок, адже у турнірі взяли участь шість команд. Дівчата змагалися завзято! 

У підсумку:
I місце зайняла команда Горохівської КДЮСШ ім. О. Баламута на базі  Горохівського ліцею №1 ім. І. Я. Франка;
II місце – команда Мирненського ліцею;
III місце – команда Горохівської КДЮСШ ім. О. Баламута на базі Горохівського ліцею № 2;
4 місце – команда Шклинського ліцею;
5 місце – команда Вільхівського  ліцею;
6 місце – команда Підберезівського  ліцею.

Команди привітала та нагородила кубками та медалями директорка Горохівської КДЮСШ ім. Олександра Баламута Галина Прик.

Дякуємо Захисникам, що маємо можливість проводити спортивні змагання!», йдеться в повідомленні.

 
 
 
 

Читайте також: «Як закінчилася на Волині битва за чемпіонство».

Реклама Google

 

Telegram Channel