Курси НБУ $ 41.36 € 46.01
Двопоршневий автомобільний компресор: переваги та тонкощі вибору

Фото: lido.ua.

Двопоршневий автомобільний компресор: переваги та тонкощі вибору

Під час тривалих автомобільних подорожей дуже важливо забезпечити безпеку пересування та зберегти в шинах оптимальний тиск. Добре впоратися з цим завданням може компресор автомобільний двохпоршневий. Замовити цей необхідний пристрій можна в онлайн-гіпермаркеті автотоварів LIDO. В асортименті інтернет-магазину ви знайдете оригінальну продукцію таких відомих брендів, як Winso, Voin, Vitol та багатьох інших.

Переваги двопоршневого автокомпресора

Накачування повітря поршневого компресора здійснюється зворотно-поступальними рухами, на кшталт звичайного ручного насоса.

Двопоршнева модель у порівнянні з однопоршневою має цілу низку переваг:

  • компактність;

  • продуктивність;

  • потужність;

  • надійність;

  • зручність.

Такий пристрій має невеликі розміри та вагу, завдяки цьому компресор легко переносити, а також зберігати (під сидінням або в багажнику).

За допомогою двопоршневої моделі можна заповнити одну шину за менший час, також цей компресор забезпечує стабільніше та швидше накачування шин при високому тиску.

Прилад має краще охолодження у порівнянні з однопоршневим аналогом, це знижує ризик зламу компресора при тривалому використанні.

Двопоршневі пристрої дуже зручні у використанні, адже для контролю тиску в шинах мають манометр (цифровий або аналоговий). Також у комплекті є насадки для різних типів ніпеля та довгий шланг.

Тонкощі вибору двопоршневого автокомпресора

Під час вибору пристрою необхідно врахувати такі показники, як:

  • потужність;

  • продуктивність;

  • довжина шланга.

Потужність – це показник швидкості накачування шин. Чим вище показник, тим швидше працює пристрій, але і більше витрачає енергії. Оптимальна потужність становить 100-400 Вт.

Продуктивність – це об’єм повітря, який компресор може подати за хвилину. У більшості моделей він варіюється в діапазоні 30-90 л/хв. Чим більший показник, тим менше часу витрачається на роботу.

Довжина шланга визначає зручність підключення до колеса та радіус дії пристрою. Довжина шланга може сягати 5 м.

Автомобільний компресор – це пристрій, який повинен мати кожен автомобіліст. Завдяки інтернет-магазину LIDO можна придбати найкращий варіант.

Реклама Google

Telegram Channel