Курси НБУ $ 41.36 € 46.01
У громаді на Волині невідомі вкрали квіти біля Стенду загиблих Героїв

Далі з’ясовувати факти крадіжки будуть правоохоронці.

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині невідомі вкрали квіти біля Стенду загиблих Героїв

До пам'ятного знаку, де розміщені фото загиблих земляків-Захисників, чи не щодня приходять мами, дружини, діти щоб пригорнутися до рідної душі на фотосвітлині, поринути у приємні спогади та у щирій молитві помолитися до Всевишнього за спокій душі найріднішої людини

Життя цих родин навічно зранене війною, чорним смутком і болем. Під час відвідин, сім’ї наших Героїв приносять квіти до Стенду. Вшановують пам’ять покладанням квітів до пам’ятника і представники колективів підприємств, установ та організацій громади, небайдужі жителі.

Про це пише Маневицька селищна рада.

«Сьогодні стався прикрий випадок. Одна з родин, яка прийшла відвідати свого полеглого сина, виявила, що принесені напередодні квіти та ваза безслідно зникли. Кому ж так закортіло тих квітів, що виплакані гіркими слізьми згорьованих жінок. Хто посягнув на святе – на пам’ять Воїна-Захисника! Дуже прикро і соромно перед рідними земляків-Героїв, які віддали свої молоді, сповнені сил життя, за спокій кожного з нас…Маневицькою селищною радою буде встановлено засоби відеофіксації, але чи допоможуть вони розбудити совість тих покидьків, які не вперше творять такі ганебні справи», – йдеться в дописі.

З’ясовувати факти крадіжки будуть правоохоронці.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Колишній співробітник банку організував у Луцьку шахрайський кол-центр (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel