Курси НБУ $ 41.36 € 46.01
42-річний волинянин налагодив масштабний наркобізнес

Вирощуавав коноплю на присадибних ділянках і навіть в будинку.

Фото: vl.npu.gov.ua.

42-річний волинянин налагодив масштабний наркобізнес

У нього вилучили заборонених речовин на мільйон гривень

Нині фігурант затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошена підозра за двома статтями Кримінального Кодексу – 310 та 307: йдеться про посів конопель та незаконне виробництво й збут наркотичних засобів.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

Заходи з викриття зловмисника реалізували оперативники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП спільно з працівниками Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, слідчими слідчого управління ГУНП, за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Поліцейські встановили, що налагодив незаконний наркобізнес 42-річний ковельчанин. Він вирощував на своїх ділянках коноплі, виготовляв особливо небезпечний засіб канабіс та реалізовував його місцевим. Сприятливі місця з штучним мікрокліматом для вирощування конопель облаштував навіть у будинку.

16 вересня за місцем проживання, на присадибних ділянках та в транспортних засобах зловмисника поліцейські провели санкціоновані обшуки, під час яких виявили понад 3 кілограми канабісу, понад 700 рослин конопель, електронні ваги та інші речові докази.

Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» - близько мільйона гривень. Щомісячний прибуток зловмисника, який наживався на наркозалежних, - становив близько 100 тисяч гривень.

Нині його протиправну діяльність поліцейські припинили. Фігурант перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Далі йому оберуть запобіжний захід – тримання під вартою.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Колишній співробітник банку організував у Луцьку шахрайський кол-центр (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel