Курси НБУ $ 41.41 € 46.12
Знову перенесли засідання щодо звільнення Московським патріархатом Успенського Собору у Володимирі

Успенський Собор у Володимирі.

Волинь-нова

Знову перенесли засідання щодо звільнення Московським патріархатом Успенського Собору у Володимирі

17-го вересня у Господарському суді Волинської області відбулося чергове засідання по справі виселення релігійної громади УПЦ МП із комплексу споруд Успенського собору у Володимирі

Однак представники Московського патріархату знову намагаються затягнути справу, вчергове не зявившись до суду. Засідання знову перенесли, пише БУГ.

Як повідомив суддя Ігор Гарбар, представник відповідача подав клопотання про відкладення розгляду справи, оскільки його підзахисний з 16-го вересня знову перебуває на лікарняному.

 

 Московський патріархат пробує затягувати судовий процес, проте 7-го жовтня спливає термін розгляду даного впровадження.

На засідання були присутні депутат Волинської облради Андрій Бокоч та представники позивача – юрисконсульт відділу представництва інтересів у судах та договірної роботи юридичного управління апарату ОВА Олена Андрущак. Як третя особа, прибув керівник історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир» Володимир Пикалюк.

Засідання перенесли на 1-ше жовтня о 10:15.

До слова, перше судове засідання, яке мало відбутись 3 вересня, також перенесли. Відповідач, в особі митрополита Володимира, не прибув у суд, надавши довідку про погіршення стану здоров’я.

Згодом стало відомо, що на початку вересня владика правив панахиду на могилі Бориса Клімчука. Фотографії з панахиди до 10-х роковин від дня смерті Клімчука Бориса – колишнього голови Волинської ОДА, де був присутній митрополит Володимир (Мельник), опублікували на сторінці Володимир-Волинської єпархії УПЦ мп 3-го вересня.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel