Курси НБУ $ 41.41 € 46.12
У Ковельському МТМО побували представники благодійного фонду «Медичне милосердя Канади»

Співпраця триває уже не один рік.

Фото Ковельське МТМО.

У Ковельському МТМО побували представники благодійного фонду «Медичне милосердя Канади»

Співпраця Ковельського МТМО та благодійного фонду «Медичне милосердя Канади» розпочалась задовго до повномасштабного вторгнення та успішно триває донині

 Доброчинці щоразу ініціюють нові шляхи допомоги, які на часі. Днями представники фонду завітали до нас, аби на власні очі переконатися, що кошти меценатів працюють на користь людей.

Приміщення колишнього протитуберкульозного диспансеру – один з об’єктів, куди спрямовують свої ресурси канадські благодійники. Тут, у відремонтованому та утепленому корпусі на Грушевського, 52 у Ковелі, нині працюють фахівці протитуберкульозного кабінету та кабінету паліативної допомоги.

 

 На продовження партнерства з «Медичним милосердям Канади» домовились про надання гуманітарної допомоги у вигляді засобів гігієни та виробів медичного призначення для «паліативних» хворих. Нині мультидисциплінарна команда лікарів обслуговує майже сотню пацієнтів із важкими та невиліковними недугами. Як запевняють самі доброчинці, місія милосердя гуртує все більше людей Канади навколо спільної мети: допомоги українцям. Щиро дякуємо їм за підтримку! Життя та здоров’я кожного пацієнта – надважливе для нашої Перемоги!

Валентин Вітер, генеральний директор Ковельського МТМО.

Реклама Google

Telegram Channel