Курси НБУ $ 41.41 € 46.12
Селище на Волині назбирало 150 тисяч, щоб купити РЕБ для свого земляка-воїна

Разом - до перемоги!

Фото Локачинська громада.

Селище на Волині назбирало 150 тисяч, щоб купити РЕБ для свого земляка-воїна

Як це вдалось, розповіли в Локачинській громаді

«Нещодавно завершився збір коштів для нашого земляка Польового Володимира, який боронить Україну на Північно-Східному напрямку у складі військової частини А4979. Відповідно до прохання хлопців, їм був необхідний купольний багатодіапазонний пристрій РЕБ «КУЛЬБАБА» для забезпечення виконання бойових завдань та збереження життя побратимів. Задовольнити потребу зголосились працівники Локачинської селищної ради та наші комунальні підприємства, установи та організації. Збір організували та закрили оперативно за декілька днів та в подальшому зібрані кошти були передані в Центрі громадських консультацій та комунікацій Локачинської громади дружині Володимира для організації придбання даного засобу.

 

 Всього працівниками апарату Локачинської селищної ради (в тому числі управління гуманітарної політики, управління містобудування, архітектури, капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунального майна, відділу фінансів, старостами та працівниками старостатів), КНП «Локачинський ЦПМСД»' Локачинської селищної ради, Публічної бібліотеки Локачинської селищної ради, Центру надання соціальних послуг Локачинської селищної ради, Музичної школи Локачинської селищної ради, Будинку дитячої та юнацької творчості Локачинської селищної ради, Локачинського ВУЖКГ зібрано кошти в сумі 150 642 грн.

Станом на сьогодні за ці кошти закуплено купольний пристрій РЕБ, його передано для бійців та він вже суттєво допомагає нести їм службу на передовій.

Від імені Захисників передаємо слова найщирішої подяки усім працівникам, хто долучився до цієї корисної справи, а ми своєю чергою бажаємо Захисникам успішного виконання бойових завдань та з Перемогою повернутись живими та неушкодженими додому!», - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel