Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У місті на Волині вчили ліквідовувати наслідки надзвичайних ситуацій

Було відпрацьовано можливий сценарій дій з ліквідації аварії, яка виникла після влучання БПЛА у птахокомплекс.

Фото: Нововолинська міська рада.

У місті на Волині вчили ліквідовувати наслідки надзвичайних ситуацій

На днях у Нововолинську відбулося масштабне тактико-спеціальне навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, повʼязаних з ворожими обстрілами

Було відпрацьовано можливий сценарій дій з ліквідації аварії, яка виникла після влучання БПЛА у птахокомплекс, через що створилась загроза хімічного забруднення.

Про це інформує Нововолинська міська рада.

«Після отримання ввідної на місце інциденту прибули рятувальники, зупинили технологічний процес і евакуювали персонал. Встановлено бандаж на пошкоджений ресивер, щоб запобігти подальшому витоку аміаку. Один потерпілий доставлений до медичного закладу. Спеціальними засобами проведена робота з осадження хмари аміаку до безпечної концентрації. Проведено евакуацію мешканців навколишніх будинків.

На місці події працювали піротехнічні підрозділи, які забезпечили безпеку рятувальників та мешканців регіону.

Всі дії спеціалізованих служб координувались регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки, де приймались відповідні управлінські рішення, а також обласним штабом з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Це навчання дало змогу відпрацювати алгоритм дій служб та органів управління у разі надзвичайної події військового характеру. Маємо бути готовими до всього», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «У Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника».

Реклама Google

 

Telegram Channel