Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У волинській бібліотеці презентували книгу на тему української мітології (Фото)

Авторка зізналася, що старанно працювала над рукописом 5 років і свідомо обрала самвидав власним коштом.

Фото: Абон-бджілки Олени Пчілки.

У волинській бібліотеці презентували книгу на тему української мітології (Фото)

17 вересня у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки відбулася креативна презентація дебютного роману Антоніни Сидорчук «Вогнецвіт та літнє сонцестояння». Це перша книга зі серії «Сила Роду»

Захід зібрав багатьох прихильників української мітології та фентезі. Вони мали унікальну можливість відчути себе головними героями книги, які відправилися на пошуки чарівної квітки папороті у волинський ліс у ніч на Купала.

Про це інформують Абон-бджілки Олени Пчілки.

«Пані Антоніна поділилася історією створення книги, розповіла про свій творчий шлях та джерела натхнення, які допомогли втілити міти й легенди в захопливе екологічне фентезі напряму Young Adult.

Книга піднімає важливі теми пошуку себе, відповідальності, сімейних цінностей, культурної спадщини, національної ідентичності та навіть захисту довкілля. Ба більше - містить екоквест «Посади Дерево життя».

Авторка зізналася, що старанно працювала над рукописом 5 років і свідомо обрала самвидав власним коштом, де всі процеси з додрукарської підготовки та розповсюдження книги лягають на самого автора. До того ж роман написаний і відредагований згідно з новою редакцією «Українського правопису».
Книга має оригінальну обкладинку та чудові кольорові ілюстрації в стилі оп-арт, над якими працював луцький художник Андрій Кальков.

Слід зазначити, що «Вогнецвіт та літнє сонцестояння» вже за два місяці зібрав чимало прихильників і має схвальні відгуки від книжкових блогерів і не тільки.

Презентація пройшла в щирій теплій атмосфері. Усі охочі мали можливість придбати книгу зі знижкою і листівкою в подарунок, ще й на будь-який смак: у м’якій ламінованій обкладинці або в твердій палітурці з мапою і лясе. Авторка подарувала кілька примірників і листівок бібліотеці. 

Модерувала захід завідувачка відділу міського абонементу Оксана Ковальчук.
До нових зустрічей, пані Антоніно, на презентаціях наступних книг!», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «У місті на Волині запрацював Центр дитячої та юнацької творчості (Фото)».

Реклама Google

 

Telegram Channel