Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У громаді на Волині лікарі надали близько 200 медпослуг місцевим мешканцям

Дбайте про своє здоров'я!

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині лікарі надали близько 200 медпослуг місцевим мешканцям

Фахівці Центру і його структурних підрозділів продовжують залучати волинян на «Територію здоров'я»

В межах Всеукраїнської кампанії з посилення імунізації проти кашлюка, дифтерії та правця колеги комунікували з мешканцями села Бубнів Зимнівської громади про важливість профілактичних щеплень.

Про це повідомляє Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Щоб отримати повний захист від цих хвороб, треба дотримуватися графіка вакцинації згідно з Національним календарем щеплень.

Дітей проти правця та дифтерії вакцинують у віці 2, 4, 6 місяців із ревакцинацією у 18 місяців, а також у 6 та 16 років. Дорослим рекомендується проводити ревакцинацію кожні 10 років. На «Території здоров’я» семеро людей отримали щеплення від дифтерії та правця.

Окрім того, на консультації в сімейного лікаря побували 34 мешканці села, у невропатолога – 16, хірурга – 10, травматолога – 11.

23 людини зробили ультразвукову діагностику, 19 – електрокардіограму, 17 – швидкі тести на гепатити В, С. 34 провели вимірювання артеріального тиску, стільки ж – рівня глюкози в крові.

У Бубнові фахівці консультували жителів щодо профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань, збільшення тривалості життя, відмови від шкідливих звичок, зокрема, тютюнопаління.

Символічно, що під час заходу водій Володимирського відділу центру Михайло Левицький отримав відзнаку районної ради за активну допомогу у роботі з внутрішньо переміщеними особами та сприяння діяльності «Території здоров'я» у районі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Львівщині відкрили модернізовану дитячу бактеріологічну лабораторію.

Реклама Google

Telegram Channel