Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
«Було справедливо відмовлено»: в авіакомпанії розповіли деталі затримання Усика

Олександр Усик.

Волинь-нова

«Було справедливо відмовлено»: в авіакомпанії розповіли деталі затримання Усика

Авіакомпанія Ryanair відреагувала на затримання українського боксера Олександра Усика в аеропорту польського Кракова

У поясненні йдеться, що інцидент розгорівся через колегу Усика, якому було справедливо відмолено в посадці, після чого боксер також не захотів сідати у літак, хоча до нього претензій не було. Про це повідомляє NV з посиланням на Tribuna.com.

«Цьому пасажиру (товаришу Олександра) було справедливо відмовлено у посадці на рейс Buzz (дочірня компанія Ryanair) із Кракова до Салонік (17 вересня) співробітником аеропорту Кракова через його неадекватну поведінку. Його супутнику (пану Усику) не було відмовлено у посадці, проте він вирішив не сідати.  Після завершення посадки співробітник аеропорту викликав допомогу, де пасажирів зустріла поліція аеропорту», — йдеться у повідомленні.

Повідомлялося, що увечері 17 вересня Усика затримали в аеропорту Кракова.

Йому та його тренеру Сергію Лапіну відмовили в посадці після того, як представник авіакомпанії вирішив, що вони «непридатні для подорожі»

Усик намагався пояснити, що з ними все гаразд і вони просто виснажені після майже 14-годинної подорожі з Києва. Однак через мовний бар'єр і те, що боксер категорично стверджував, що вони нічого не порушили, його затримали.
Тоді міністр закордонних справ України Андрій Сибіга заявив, що вважає заходи, вжиті щодо Усика, «непропорційними і неприпустимими».

На інцидент реагував і президент України Володимир Зеленський.

Реклама Google

Telegram Channel