Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Гасили пожежу, відкривали двері, визволяли цуценят: неспокійна доба волинських рятувальників (Фото)

Інформація про пожежі на території області.

Фото: facebook.com.

Гасили пожежу, відкривали двері, визволяли цуценят: неспокійна доба волинських рятувальників (Фото)

18 вересня о 19:20 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарській споруді на вулиці І. Франка в Луцьку

Горіння ліквідували рятувальники 25 ДПРЧ о 19:47. Вогнем знищено 10 м² стін та стелі. Потерпілих немає. Попередня причина пожежі — недолік конструкції димаря нагрівальної печі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Уночі 19 вересня у Нововолинській громаді поблизу дачного масиву «Мічурінець» горіла дерев'яна господарська споруда. Вогонь, що охопив покрівлю й поширився на стіни й хатні речі, приборкали рятувальники 5 ДПРЧ. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність під час куріння невстановлених осіб.

Минулої доби рятувальники здійснили 4 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Зокрема у Луцьку рятувальники здійснили аварійне відкривання дверей до квартири. До цього способу дістатися в замкнену зсередини оселю їх спонукали господарі - їхній 9-річний син не відчиняв двері й не відповідав на дзвінки. Тож, працівники групи рятувальних робіт за допомогою шанцевого інструменту відкрили вхідні двері до помешкання на восьмому поверсі. Дитина мирно спала. Хвилювання батьків, на щастя, було марним. Подія трапилася надвечір на вулиці Конякіна в Луцьку у квартирі на 8 поверсі.

Цього ж дня у Ковелі рятувальники відкривали двері в квартирі на першому поверсі. В оселі перебувала жінка 1935 р.н., яка потребувала медичної допомоги. Рятувальники за допомогою підручних засобів відчинили вікно квартири, дісталися в помешкання, відкрили двері працівникам поліції, соціальної служби та швидкої допомоги.

Крім того, працівники групи рятувальних робіт визволили цуценят, які впали у колодязь завглибшки 10 метрів на вулиці Магістральній у Луцьку. Роботи проводили за допомогою мотузок та спорядження для верхолазних робіт.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині водій за летальну ДТП отримав іспитовий термін.

Реклама Google

Telegram Channel