Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Догляд за ніжками: різновиди косметичних засобів та їх призначення

Фото: elfashop.ua.

Догляд за ніжками: різновиди косметичних засобів та їх призначення

Виробники косметики для догляду за тілом пропонують широкий вибір засобів, серед яких можна знайти різноманітні масла, олії, спреї, креми та багато іншого. Однак, якщо шкірі обличчя, тіла і голови зазвичай приділяють багато уваги, то про ноги і стопи нерідко забувають або доглядають за ними недостатньо. Це призводить до появи тріщин, натоптенів та інших проблем. 

Щоб їх уникнути, варто використовувати спеціальні засоби догляду за ногами, представлені у каталозі інтернет-магазину Elfashop. Така косметика допомагає підтримувати здоров’я шкіри ніг і стоп.

Якими продуктами потрібно користуватись

Залежно від проблеми, яка виникла, потрібно підбирати й догляд. Косметичні засоби для ніг можна розділити на такі категорії відповідно до їх призначення:

  • Зволожувальні. Їх використовують для щоденного догляду, щоб не допустити пересушування шкіри. Серед таких засобів — креми, маски та лосьйони. З ними шкіра ніг стає м’якою та еластичною.

  • Дезодоруючі. Усувають неприємний запах та зменшують потовиділення, забезпечуючи відчуття свіжості протягом усього дня.

  • Проти натоптенів та мозолів. Болючі й неестетичні – саме так їх можна описати. З ними допомагає боротися косметика для стоп. Завдяки таким продуктам можна пом’якшити та видалити загрубілу шкіру, яка з’являється через тривале навантаження на ноги або носіння незручного взуття.

  • Противарикозні. Зменшують набряки, покращують кровообіг в ногах, допомагають зміцнювати судини. Використовують їх у формі мазей, гелів, кремів та масок для шкіри ніг.

Якщо на стопах шкіра дуже суха і потріскана, застосовувати слід продукти, які будуть заспокоювати її та загоювати завдяки живильним компонентам у складі. Така косметика містить натуральні олії та екстракти, а найкращий час для її використання — зима, адже у цей період шкіра пересушується найбільше.

Як вибрати засоби для догляду за шкірою ніг

Купуючи косметику для ніг, звертайте увагу на такі параметри:

  • склад продукту — у ньому мають бути натуральні компоненти, щоб догляд був безпечним та корисним;

  • призначення засобу — він може бути як для щоденного використання, так і для періодичного (наприклад, маски різної дії);

  • стан шкіри — для сухої потрібні продукти з оліями та іншими компонентами задля її зволоження, а для огрубілої — пом’якшувальні.

Доглянуті ніжки — мрія, що стає реальністю, якщо користуватись якісними косметичними засобами. Вибирайте й замовляйте продукцію відомих брендів в Elfashop і даруйте шкірі ніг професійний догляд.

Реклама Google

Telegram Channel