Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
ТЦК мобілізував увесь технічний склад мистецького проєкту МУР перед виставою в Ужгороді

ТЦК мобілізували весь технічний склад команди.

Фото ілюстративне / facebook.com.

ТЦК мобілізував увесь технічний склад мистецького проєкту МУР перед виставою в Ужгороді

У ТЦК вказали, що у громадян не було права на відстрочку від призову за мобілізацією

В Ужгороді співробітники ТЦК та СП мобілізували учасників технічного складу проекту Мистецького українського руху напередодні концерту, який відбувся 18 вересня.

Про це пише SUD.UA.

«ТЦК мобілізували весь технічний склад команди. Перед виставою в Ужгороді зараз. Актори збирають декорації, організатор туру стає за світлову пушку, кабелі системи звуку під’єднуємо до місцевої системи, що робити далі по туру — ми не знаємо. Але ми дізнаємося. І вирішимо це питання», — повідомили на сторінці МУР в Instagram.

Представники проекту також повідомили, що частина їхньої команди, яку мобілізували, вже прийняли присягу. Попри це, виставу в Ужгороді все ж вдалося провести, але із затримкою.

«Всупереч тому, що ми були без технічної команди, які з честю прийняли присягу – ми своїми силами змогли побудувати все, хоч і з затримкою майже у дві години. Просимо вибачення перед глядачами. Вистава відбулася. Вистава, яка нагадує, проти кого ми боремося і чому», – зазначили артисти.

У Закарпатському обласному ТЦК та СП заявили, що інформація, яку поширив колектив, не відповідає дійсності. Про це повідомляє hromadske.

Там зазначили, що це сталося ще за день до концерту, 17 вересня, в іншому населеному пункті, а права на відстрочку від призову за мобілізацією у громадян не було.

Військові також зазначили, що представники ТЦК та СП діяли «в межах своїх повноважень та чинного законодавства».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Столичний інститут допомагав рф відновлювати нафтопереробні заводи після атак українських дронів.

Реклама Google

Telegram Channel