Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Медфахівчиня з Волині взяла участь у важливому семінарі в Польщі

Учасники зустрічі вдосконалювали свої навички та вирішували практичні завдання з реагування на надзвичайні ситуації.

Фото: Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Медфахівчиня з Волині взяла участь у важливому семінарі в Польщі

З метою посилення спроможності Центру громадського здоров’я МОЗ України минулого тижня у м. Краків (Республіка Польща) відбувся практичний семінар спрямований на збільшення знань необхідних для швидкого реагування на надзвичайні ситуації, виявлення загроз, оцінки ризиків, управління командою

Від Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб участь в семінарі взяла фахівець з громадського здоров’я відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Світлана Супрунюк.

Про це інформує Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

«Учасники зустрічі вдосконалювали навички одягання та зняття засобів індивідуального захисту, вирішували практичні завдання з реагування на надзвичайні ситуації.

Вчасне реагування відіграє дуже важливу функцію у профілактиці та боротьбі з хворобами, забезпечуючи швидку реакцію на потенційні загрози для громадського здоров'я.

Наша установа дякує Міністерству охорони здоров'я України, Центру громадського здоров’я України, організаторам за можливість взяти участь у цьому семінарі, адже, переживаючи невизначені часи, важливо бути завжди готовими до небезпеки і мати відповідні ресурси й досконалі знання для вирішення ситуацій», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «На Волині навчали, як розпізнати суїцидальні настрої і надати допомогу при втраті близької людини».

Реклама Google

Telegram Channel