Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
5 пунктів: Зеленський представить «план перемоги» Байдену

Президент України представить стратегію перемоги над росією першим людям США.

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

5 пунктів: Зеленський представить «план перемоги» Байдену

Чотири пункти є основними, ще один потрібен для післявоєнного часу

Про це заявив Президент України в інтерв’ю CNN.

«У мене є план. План перемоги. Для нас перемога означає бути дуже сильними та готовими до дипломатії… Я поділюся планом із Байденом. Йдеться про безпеку, геополітичне місце України та дуже сильну військову підтримку, яка має бути доступною для нас», – сказав Володимир Зеленський. 

Він додав, що дипломатичні рішення є хорошими, якщо «ти – сильний». 

«Якщо президент Байден оцінить і підтримає наш план, якщо він і його команда зможуть додати ще щось, що посилить нашу позицію, ми будемо готові», – додав очільник держави.

Як відомо, раніше, під час Форуму «Україна 2024. Незалежність», Зеленський оголосив, що планує представити план перемоги України президенту США Джо Байдену у вересні, а також – двом кандидатам на цю посаду:  Дональду Трампу та Камалі Гарріс. 

Україна проти будь-якого «заморожування» війни, і на всіх рівнях влади про це говорять.

«Курська область входить у наш план – план перемоги України. Можливо, це звучить для когось занадто амбітно, але для нас – це важливий план», – заявив Зеленський 27 серпня. 

Він також повідомив, що іншим його аспектом є «закріплення України в стратегічному місці безпекової інфраструктури світу». Ще один – стосується заходів, спрямованих на примус росії до завершення війни шляхом дипломатичних зусиль. Четвертий, за словами глави держави, – економічний.

До речі

14 вересня військовий оглядач відомого німецького видання Bild Юліан Рьопке повідомив у своєму матеріалі, що план Зеленського нібито передбачає тимчасове «заморожування» ситуації на нинішній лінії фронту. В Офісі Президента спростували цю інформацію. 

– Україна проти будь-якого «заморожування» війни, і на всіх рівнях влади України про це говорять. І для нас важливо, щоб Сполучені Штати підтримали саме План перемоги України, а не капітуляції… – наголосив

Радник Президента України з комунікації Дмитро Литвин.

Василь КІТ.

Читайте також: «Зеленський відреагував на дані преси про 80 тисяч загиблих українських військових».

Реклама Google

Telegram Channel