Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У місті на Волині діти створюють символи стійкості

Діти разом з психологами опрацювали техніки боротьби зі стресом, грали ігри та малювали свої емоції.

Фото: Фейсбук.

У місті на Волині діти створюють символи стійкості

19 вересня вихованці Володимирської дитячої художньої школи імені Миколи Рокицького долучилися до Дня спільнодії «Творчість, як складова нашої стійкості», що проходив у рамках впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативи першої леді Олени Зеленської

Творчість є одним з найбільших ресурсів людини, важливою складовою становлення та зміцнення стійкості, потужним джерелом відновлення суспільства у складні часи.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Володимирської міської ради.

Творчість допомагає просто жити, адже вона націлена на створення, а не на знищення, – розповіла юним учасникам заходу консультантка з ментального здоров’я Володимир-Волинської громади Вікторія Андрійчук.

Під час зустрічі діти разом з психологами Центру життєстійкості опрацювали техніки боротьби зі стресом, грали ігри, а також малювали свої емоції та почуття на спільній картині.

У рамках Дня спільнодії також було оголошено конкурс на створення символу стійкості. Діти із задоволенням відгукнулися на таку ініціативу, а результати їхньої творчості будуть презентовані на виставці до Дня ментального здоров’я.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Медфахівчиня з Волині взяла участь у важливому семінарі в Польщі.

Реклама Google

Telegram Channel