Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Під Покровськом росіяни відправили «на забій» навіть своїх профі

Ліквідовані на Покровському напрямку окупанти – Дмитро Лисаковський «Гудвін» та Сергій Грицай «Ернест».

Фотоколаж із сайту oboz.ua.

Під Покровськом росіяни відправили «на забій» навіть своїх профі

У росії – неабиякий скандал, на який відреагувало навіть тамтешнє міністерство оборони, доручивши провести розслідування. На Покровському напрямку двох російських військових-дроноводів, які були серед зачинателів безпілотних систем в армії окупантів, через конфлікт із командуванням перевели у штурмовики й кинули на «м’ясний штурм», де вони одразу ж загинули. Але перед тим ці «професіонали», які покірно пішли на вірну смерть, залишили передсмертне відео, у якому радять «ніколи не служити» в армії рф. Йдеться про окупантів із позивними «Гудвін» та «Ернест»

У російських соціальних мережах «Гудвіна» характеризують як «досвідченого дроновода та тямущого командира». Він брав участь у війні в Україні ще з 2014 року. Є у базі «Миротворець».

«Я записую це відео, перебуваючи в районі населеного пункту Мемрик (Покровський район Донецької області України. – Ред.). Весь загін БПЛА дальньої розвідки було ліквідовано для того, щоб ми перестали отримувати актуальну інформацію по фронту, і було відправлено штурмувати. Наш командир полку із позивним «Злий», Ігор Вікторович Пузік, кілька днів тому вже доповів про взяття населеного пункту Лисівка. І, природно, це – неправда, туди іноді тільки заходять наші загони, які знищують. Ця ситуація не є унікальною. Так є по всьому фронту. Брехня тут є абсолютною нормою. Це повідомлення я записую тому, що, як ви розумієте, дуже велика ймовірність для мене не повернутися з цього штурму.  Наш розрахунок дальньої розвідки, який справно постачав інформацію, був знищений Ігорем Вікторовичем, «Злим»… Також він «кришує» наркоторгівлю у підрозділі. Я пишу це повідомлення на той випадок, якщо я не повернуся зі штурму», – повідомив рашист на першому відео.

Так є по всьому фронту. Брехня тут є абсолютною нормою.

Пізніше з’явилося ще одне відео, де «Гудвін» закликає не йти служити до російської армії. «Будь ласка, не ходіть служити... Ніколи у житті. Особливо – до Донецьких мобілізаційних підрозділів. Інтелекту тут робити нічого, нічого хорошого ви тут не досягнете. Ваше завдання – тут здохнути, щоб комполка, звітуючи нагору, виглядав добре. Це – його особисті кріпаки. Не ходіть служити в армію», – заявив він.

Справжня шизофренія: ярий прихильник «русскава міра» на власному прикладі показує всю гниль росії та її армії, але покірно продовжує воювати, несучи таку ж гниль і Україні. При цьому він розуміє, що насправді з ним розправляється командир-садист, і він іде на смерть.

Справді, «умом расєю нє панять»… Дай, Боже, Україні сили, щоб вистояти перед цією диявольщиною.

Василь КІТ.

Читайте також: «Для росіян важливіше спалити чужу землю, ніж жити на своїй».

Реклама Google

Telegram Channel