Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Ребров не застрелився, на фронт не пішов і у відставку не подав...

«У мене немає ніяких зауважень. Чехія – дуже сильна збірна, яка грала вдома…» Не один уболівальник після цих виправдальних слів Реброва висловився некультурно.

Фотоколаж із сайту sport-express.ua.

Ребров не застрелився, на фронт не пішов і у відставку не подав...

Після другої поспіль поразки, тепер від Чехії – 2:3, головний наставник «синьо-жовтих» нахабно перепитав журналіста: «А що зі збірною?»

– А що відбувається зі збірною? Мене не все влаштовує, але сьогодні у мене немає ніяких зауважень. Я вдячний кожному гравцю, але Чехія – дуже сильна збірна, яка грала вдома, – на повному серйозі заявив після поразки наставник «синьо-жовтих».

– Де була Україна, коли інші збірні навчились грати у футбол?

– Не знаю, де ми були. Ми грали, гарно готувалися. Сьогодні хлопці показали більше бажання та намагалися більше виграти цю гру, ніж з Албанією.

– Чи не подаєте ви у відставку?

– (Посміхається). Ні, поки що не подаю. Зачекайте трохи…

Єдине, що тішить: принаймні на післяматчевій пресконференції Сергій Ребров змушений відповідати українською мовою. Хоча керує під час матчу своєю кацапською... 

А від гри збірної – хочеться плакати. Бо це – не збірна. Це – збіговисько піжонів, заброньованих від фронту. А хто не заброньований – просто в Україну не приїжджає...

Це – не збірна. Це – збіговисько піжонів, заброньованих від фронту. 

Схожу думку висловив і відомий телекоментатор Ігор Циганик, який упевнений, що гравці збірної Сергія Реброва вищі класом за футболістів команд Чехії та Албанії.

«Я хочу зрозуміти за рахунок чого ми хочемо вигравати. У нас якість гравців вища, ніж в Албанії та Чехії, але чому ми два рази програли?».

Журналіст заявив, що Ребров та гравці «синьо-жовтих» не є єдиним цілим.

«З Албанією, я вважаю, була не налаштованість гравців та тренерського штабу. З приводу Чехії – це вже наслідок, паніка, істерія, це вже не все виходить – «ми хочемо грати, а в нас не виходить. А не виходить тому, що ми не розуміємо, чого від нас хочуть. У нас – мандраж, нас під’єднали до 380 вольтів»…

Помилки, які виникали були наслідком переживань, гравці перегоріли бажанням виграти. Але це – їхні проблеми. Вони повинні розуміти, що роблять на футбольному полі. У мене таке враження, що тренер і гравці наразі – це не одне ціле. Є окремо тренер, є окремо команда», – сказав журналіст в ефірі ютуб-каналу «Ігор Циганик».

Ліга націй. Дивізіон В1. 2 тур. Чехія – Україна – 3:2 (1:0 – Шульц, 21 хв.; 1:1 – Ванат, 36; 2:1 – Шульц, 45+2; 3:1 – Соучек, 80, з пенальті; 3:2 – Судаков, 84).

Стадіон: «Фортуна Арена» (Прага, Чехія). Арбітр: Джон Бітон (Шотландія).

Україна: Трубін – Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Степаненко (Маліновський, 79), Шапаренко (Судаков, 68) – Ярмоленко (Циганков, 68), Зінченко (Піхальонок, 85), Мудрик – Ванат (Яремчук, 79).

Результат іншого матчу групи В1: Албанія – Грузія – 0:1.

Ліга націй. Турнірна таблиця групи В1

№      Збірна        І        В       Н      П       З:П   О

1.      Грузія          2       2       0       0        5:1    6

2.       Албанія     2       1       0       1       2:2    3

3.       Чехія          2       1       0       1       4:6    3

4.       Україна     2       0       0       2       3:5    0.

Наступні матчі збірної України: 11 жовтня (21:45) Україна – Грузія, 14 жовтня (21:45) Україна – Чехія.


Як закінчилася на Волині битва за чемпіонство

Вийшло як у народній приказці: з великої хмари – малий дощ

У неділю в чемпіонаті Волині були зіграні матчі 13 туру. Звісно, головний поєдинок відбувався у селі Тростянець, де місцева команда приймала минулорічного чемпіона – ЛСТМ №536 із Луцька.

Битва вийшла неймовірно запеклою, хоча рахунок на табло залишився і «сухим» – 0:0. Ця нічия рівносильна перемозі для команди з Ківерцівщини, адже за 4 тури до завершення першості вона навряд чи розтринькає свою перевагу в 4 очки.
Результати матчів 13-го туру Чемпіонату Волині: НФК «Локомотив» (Ківерці) – ФК «Камінь-Каширський» – 2:1, ФК «Володимир» – ФК Рубіж» (Любомль) – 6:1, ФК «Тростянець» – ЛСТМ №536 (Луцьк) – 0:0, «Славія» (Боратин) – ФЦ «Ковель» – 2:3.

 

Читайте також: «Машина волинських вогнеборців під час гасіння пожежі на Донеччині наїхала на боєприпас…»

Реклама Google

Telegram Channel