Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Гороскоп на 23–29 вересня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 23–29 вересня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Зверніть увагу на свою фізичну активність. Перенапруження може призвести до втоми та болю в м’язах. Додайте більше відпочинку і розслаблення до свого графіка. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Спробуйте вжити більше їжі, багатої на вітаміни та мінерали, щоб підтримати енергію. До речі, ваше «стрибання в гречку» цього тижня пройде непоміченим. Сприятливий день – вівторок, несприятливий  – четвер.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Цей тиждень може бути сповнений стресу, що може вплинути на ваше самопочуття. Розгляньте методи релаксації (йога або медитація), які допоможуть. Сприятливий день – середа, несприятливий  – п’ятниця.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Ваше самопочуття буде на висоті, якщо ви будете слідкувати за режимом сну. Достатній відпочинок і регулярний режим дня допоможуть зберегти енергію та підтримати здоров’я. Сприятливий день – четвер, несприятливий – неділя.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Сфокусуйтеся на харчуванні, яке допоможе підтримати ваш імунітет. Їжте більше фруктів і овочів, щоб забезпечити організм необхідними вітамінами та антиоксидантами. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Є ризик отримати серйозний забій або навіть перелом через незграбний рух на кухні або у тісному просторі. Тому намагайтеся контролювати кожен свій крок. Сприятливий день – субота, несприятливий – вівторок.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Наповніть спальню предметами, які розслаблятимуть вас і викликатимуть спокій. Зверніть увагу на людину, яка нещодавно з’явилася у вашому оточенні. Це – любов. Сприятливий день – неділя, несприятливий – вівторок.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Можливе нездужання через переживання на роботі або розлад стосунків із близькою людиною. Поверніть прихильність людини, з якою нещодавно посварилися. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Відганяйте від себе погані думки та всіма силами боріться з песимізмом. У стосунках перевірте, чи вам не зраджують, бо, на жаль, є така підозра. Вам заборонене куріння. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Контролюйте артеріальний тиск і виконуйте спеціальні вправи для розроблення тазостегнових суглобів. У стосунках дійте активніше – вашої ініціативи дуже чекають. Сприятливий день – середа, несприятливий  – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Схильність до переїдання не доведе вас до добра. Вам пророкують проблеми з жировим обміном. У любові очікуйте на приємні зміни. Наважтеся на щось нове і на роботі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Зверніть особливу увагу на стан печінки, підшлункової залози та жовчного міхура – ці органи перебувають під загрозою. В п’ятницю, увечері, можлива особлива зустріч. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок

Telegram Channel