Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У Києві Майкла Дугласа пригощали не тільки борщем із салом

«Панство, у вас там, у Гамериці, не чули про копчені груші чи білий буряк».

Фото із сайту klopotenko.com.

У Києві Майкла Дугласа пригощали не тільки борщем із салом

Цими днями зіркова іноземна делегація завітала у ресторан відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка – «100 років тому вперед» 

Та й не всі українці пробували копчену грушу…
Та й не всі українці пробували копчену грушу…

 Компанія була строката, але – дуже відома: голлівудська кінозірка,  посол доброї волі ООН і друг України Майкл Дуглас із сином, держсекретар США Ентоні Блінкен та посол США Бріджит Брінк. 

Клопотенко запропонував гостям питомо українську страву – борщ із салом. Також на стіл подавали качану кашу, копчені груші, закуску з білого буряка, верещаку, квас, крафтовий хліб і навіть… бджіл. 

«Українізація світу відбулася сьогодні. Держсекретар США Ентоні Блінкен… Надіюся, він надихнувся на рішення, про яке ми з вами мріємо (дуже далекобійні ракети). Актор Майкл Дуглас (поїв у нас і тепер його основний інстинкт – це навернути борщу із салом)», – пожартував Євген Клопотенко.

«Українізація світу відбулася сьогодні», – пожартував Євген Клопотенко.

Крім того, їжу кулінара куштували представники Естонії, Німеччини, Фінляндії, Франції та інших іноземних делегацій.

Держсекретар США Ентоні Блінкен і Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі зі спільним робочим візитом прибули до Києва 11 вересня. А от Майкл Дуглас приїжджав, щоб взяти участь у Саміті перших леді та джентльменів.

Василина СМЕТАНА.

Читайте також: «22 вересня: яке сьогодні свято й що не можна робити».

Реклама Google

Telegram Channel