Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Сестра долучилася до батальйону імені свого полеглого брата

«Коцюбайло – знову в підрозділі!».

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Сестра долучилася до батальйону імені свого полеглого брата

Олександра Коцюбайло, молодша сестра Дмитра Коцюбайла (позивний «Да Вінчі»), уклала контракт з 1-м окремим штурмовим батальйоном, який носить ім’я її брата

«А що ви знаєте? Його молодша сестра, та, яка з двійні, Олександра, підписала контракт не просто з армією. А з 1-им окремим штурмовим батальйоном імені свого брата. Тим самим, який створив Дмитро, і командуючи яким, загинув. Одночасно і пишаюся Сашею. І до мурах – щемко… Ну що ж. Коцюбайло – знову в підрозділі», –  написала журналістка Віолетта Кіртока.

Нагадаємо, 7 березня 2023 року стало відомо, що під Бахмутом внаслідок поранення загинув легендарний командир батальйону «Вовки Да Вінчі» Дмитро Коцюбайло.

Він почав військову службу у віці 18 років і з того часу захищав нашу державу. У 2014 році зазнав серйозного поранення в боях у Пісках Донецької області, але після одужання повернувся на фронт. 

17 березня 2016 року Коцюбайла призначили командиром 1-ї окремої штурмової роти в складі відомих «Вовків Да Вінчі». У 2021 році Дмитро отримав звання Героя України, ставши першим добровольцем, якому присвоєно це звання прижиттєво.

10 березня 2023 року відбулося прощання з Дмитром Коцюбайлом у Києві, на Майдані Незалежності. Його поховали на Аскольдовій могилі.

Реклама Google

Telegram Channel