Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У Луцькій громаді для дітей та дорослих стартувала програма «Коло сили»

Це справжня спільнота, де діти й дорослі знаходять підтримку.

Фото: facebook.com.

У Луцькій громаді для дітей та дорослих стартувала програма «Коло сили»

Учасниками цієї програми стали 78 школярів і дорослих із родин військовослужбовців та внутрішньо переміщених сімей

Програма стартувала 15 вересня 2024 року у Луцькій МТГ з метою формування життєстійкості дітей та дорослих, підтримки їх ментального здоров'я.

Про це повідомляє Департамент освіти Луцької міської ради.

На першій зустрічі відбулося знайомство в групах, розглянули питання основ ефективного безконфліктного спілкування, обговорили основні бар’єри сприйняття інформації, вдосконалили комунікативні прийоми та навички. Наступні 11 занять також будуть актуальними і цікавими для учасників, адже у супроводі фахових тренерів вони будуть говорити про цінності, емоції, здоров’я, цілі, безпеку, гідність, любов, відповідальність, переконання, вибір тощо.

Особлива вдячність дирекції, фахівцям психологічних служб закладів освіти № 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 38 за розуміння важливості реалізації програми «Коло сили» у громаді, проведення попередньої роботи щодо організації участі школярів та батьків у проєкті, налагодження міжвідомчої взаємодії у питаннях підтримки родин захисників і захисниць ЗСУ, внутрішньо переміщених сімей.

Надзвичайно приємною була зустріч тренерів із попередньою групою учасників, які навчалися за програмою «Коло сили» навесні 2024 року. Координатор проєкту у Волинській області Валерій Петрович вручив їм свідоцтва від ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей»».

Програма «Коло сили» – це справжня спільнота, де діти й дорослі знаходять підтримку. Проведений у колі час збагачує емоційний досвід та допомагає краще зрозуміти свої почуття й стани інших людей. Тут кожен може відчути себе важливим, цінним, у безпеці та турботі, а також знайти підтримку у дружньому колі однодумців.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині збудують другий корпус Центру комплексної реабілітації «Фенікс».

Реклама Google

Telegram Channel