Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У громаді на Волині невідомі понівечили споруди для спостереження і оборони (Фото)

Чим думали?

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині невідомі понівечили споруди для спостереження і оборони (Фото)

З метою захисту громадян на території Поворської громади військовими були збудовані захисні споруди, які використовувалися для спостереження

Нещодавно хулігани вчинили варварство і зруйнували їхню працю. На думку військових це був хтось із молодого покоління.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Поворської громади.

«В Україні йде війна. І про це знають і дорослі, і діти. З метою захисту жителів громади військовими було збудовано відповідні споруди для спостереження і оборони. Але, на жаль, молодому поколінню стає байдуже, якою ціною наші захисники відстоюють Незалежність України і охороняють наш спокій. Бо як інакше можна пояснити варварство, з яким були зруйновані і знищені ці споруди? Невже це зробили люди, у яких батьки, брати, сусіди воюють і щодня ризикують життям; діти, які активно плели сітки і долучалися до благодійної допомоги для ЗСУ? Швидше всього, ні. Це справа рук тих, хто поводиться аморально і немає громадянської свідомості. І безвідповідальність тих батьків, що не знають і не хочуть знати, як їхні діти проводять свій вільний час», – йдеться в дописі.

Військові звертнулися до мешканців громади, а особливо до батьків, з проханням провести роботу серед дітей і молоді з метою недопущення подібних ганебних випадків.

Вони попередили, що надалі в подібній ситуації будуть застосовані заходи адміністративного впливу та залучена поліція. Ці факти можуть бути розцінені не просто як хуліганство, а злочин у воєнний час.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: За державну зраду працівник «міністерства днр» отримав 15 років.

Реклама Google

Telegram Channel