Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У Луцькому виші ректор зустрівся з представниками студентської ради

Керівництво готове допомагати та співпрацювати зі студентами для того, щоб зробити навчання цікавим і незабутнім для здобувачів освіти.

Фото: facebook.com.

У Луцькому виші ректор зустрівся з представниками студентської ради

19 вересня 2024 року відбулася зустріч студентської ради з ректором Волинський національний університет імені Лесі Українки Анатолієм Цьосем і проректором з навчально-виховної роботи та комунікації Наталією Благовірною

Студентська рада — це орган самоврядування студентів у закладах вищої освіти. Вона представляє інтереси студентів перед адміністрацією університету, організовує різноманітні заходи, сприяє розвитку студентської ініціативи та розвʼязує важливі питання студентського життя.

Про це пише Волинський національний університет імені Лесі Українки.

Завдяки функціонуванню студентської ради життя молоді стає цікавішим й активнішим. Також покращується комунікація між студентами та керівництвом, що, зі свого боку, покращує й навчальний процес і розвиток студентів у різних напрямах.

«Дорогі студенти, я справді радий Вас усіх бачити. Дуже пишаюся, що в нас класний Університет і дуже класна студентська рада. Вона дуже активна, потужна, хороша. Я справді хочу з Вами зустрічатися частіше, ми готові до співпраці в різних напрямах для покращення студентського життя», – привітав молодь ректор Анатолій Цьось.

На зустрічі було обговорено багато питань. Одне з основних – це організація заходів, які будуть направлені на підтримку Збройних сил України та наближення перемоги. Обговорили перспективи розвитку соціальних мереж і промоцію Університету. Також студдекани факультетів поділилися своїми ідеями для майбутніх заходів. Обговорили можливості покращення технічно-матеріальної бази Університету.

Керівництво готове допомагати та співпрацювати зі студентами для того, щоб зробити навчання цікавим і незабутнім для здобувачів освіти.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ.

Читайте також: На Волині перевірили якість води та повітря.

Реклама Google

Telegram Channel