Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Назвали найкращі та найгірші школи Луцька 2024 року

Навчання - світло, а невчення - тьма.

Фото: Відкриті джерела.

Назвали найкращі та найгірші школи Луцька 2024 року

Сайт «Освіта.ua» сформував рейтинг загальноосвітніх шкіл Луцька 2024 року за результатами Національного мультипредметного тестування

Таку інформацію освітній портал оприлюднює щороку за підсумками оцінювання випускників.

Про це повідомляє Zahid.net.

Так, перше місце у рейтингу посів Луцький ліцей №18, який у 2023 році був на пʼятому місці. Навчальний заклад також увійшов до рейтингу топ-200 шкіл України за підсумками національного мультипредметного тесту, зайнявши там 75 місце. На другому місці – Волинський науковий ліцей Волинської обласної ради, який у 2023 році був на третьому місці (у рейтингу найкращих шкіл України посів 77 місце). На третьому місці – Луцький ліцей №14 ім. Василя Сухомлинського, який минулого року був на першому місці.

Найгіршими результати НМТ були у Луцькому вищому професійному училищі, Луцькому кооперативному фаховому коледжі Львівського торговельно-економічного університету, а також у Луцькому фаховому коледжі рекреаційних технологій і права.

Портал «Освіта.ua» зауважує, що учні частини шкіл через воєнні дії залишили свої регіони й продовжували навчання онлайн в інших областях України або за кордоном. Це могло повпливати на рейтингову оцінку того чи іншого закладу.

«Зважаючи на формат тесту й умови проведення НМТ, порівнювати рейтинг 2024 року з рейтингами попередніх років не є доцільним. Також, зважаючи на вказані особливості, не є доцільним ухвалення управлінських рішень за результатами учнів конкретної школи в загальному рейтингу», – вважають фахівці.

Читайте також: «Якою буде сьогодні погода на Волині».

Реклама Google


 

Telegram Channel