Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Волинська громада підтримає ваучерами малий та середній бізнес

Мешканці Горохівської громади, очікуємо на Вашу активну участь!

Фото: Горохівська міська рада.

Волинська громада підтримає ваучерами малий та середній бізнес

На днях у Горохівській міській раді відбулось перше засідання конкурсної комісії з ваучерної підтримки мікро-, малого та середнього підприємництва у Горохівській громаді, яка створена відповідно до Програми стимулювання економічного розвитку та підтримки мікро, малого та середнього підприємництва (ММСП) Горохівської громади

До складу комісії увійшли представники Горохівської міської ради, депутатського корпусу, активні представники бізнесу та громадського сектору. Основними питаннями, які мала вирішити комісія, стали визначення дати оголошення конкурсу та кінцева дата подання заявок (дедлайн), суми ваучерної підтримки та види діяльності, які будуть підтримані, а також ряд інших організаційних питань.

Про це повідомила Горохівська міська рада.

«До активного обговорення ключових питань організації конкурсу та діяльності конкурсної комісії було залучено керівника ГО «Агенція трансформацій М. Клас» (м. Львів) Петра Лазарчука, який допомагав громаді у підготовці Програми підтримки в рамках проєкту «Двигуни громад» (за підтримки USAID «Говерла»).

Було прийнято рішення розпочати конкурс з ваучерної підтримки 30 вересня 2024 року, а завершити прийняття заявок – 27 жовтня 2024 року.

Детальніше про умови конкурсу можна ознайомитись за посиланням:
https://drive.google.com/.../1PciIBsvyVdZjdTfALkMeSvfYhx... .

Петро Лазарчук запропонував організувати спільне навчання фахівцями ГО «Агенція трансформацій М. Клас» та Горохівської міської ради з питань участі у ваучерній програмі підтримки ММСП Горохівської громади ГО «Агенція трансформацій М. Клас».

Зареєструватись на навчання можна за посиланням:
https://forms.gle/qhGZ2nskUmk7LGrC6 .

Мешканці Горохівської громади, очікуємо на Вашу активну участь!», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «На Волині відремонтують дорогу до села (Фото)».

Реклама Google

 

Telegram Channel