Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Ще одна волинська громада проводила Героя в останню путь (Фото)

Сергій, як і тисячі інших українських Захисників, поклав на вівтар нашої свободи і незалежності своє життя.

Фото: Колодяжненська громада.

Ще одна волинська громада проводила Героя в останню путь (Фото)

Воєнна реальність вкотре нагадує, що ми втрачаємо своїх Героїв. Нещадний ворог відбирає життя наших рідних, друзів, земляків, співвітчизників. Ще один Герой прибув до рідної домівки «на щиті». До Небесного війська Колодяжненська громада проводила Сергія Абрамчука

У боротьбі з російським агресором за волю і незалежність України поліг житель Скулина Сергій Петрович Абрамчук 1982 р. н. Певний час Сергій вважався зниклим безвісти, та на превеликий жаль, надія на те, що військовий повернеться додому живим, не виправдалась: він загинув ще 29 серпня 2024 року поблизу н. п.  Торецьк на Донеччині.

Про це інформує Колодяжненська громада.

«Сергій Абрамчук служив стрільцем-помічником гранатометника, а на військову службу пішов із власної волі. Без люблячого і турботливого батька залишилося четверо дітей, без чоловіка – дружина, без рідної людини – брат і троє сестер.

У глибокій жалобі також друзі, сусіди, односельці, адже Сергій був доброю, товариською людиною. Він свого часу закінчив місцеву школу, працював робітником на пилорамі. Створив сім’ю, піклувався про дітей. Та якось вирішив, що цього замало і підписав контракт зі Збройними Силами, аби зробити  свій безпосередній внесок у Перемогу над російським загарбником. На превеликий жаль, ціна такого рішення – дуже висока: життя.

На днях громада зустріла Героя живим коридором шани. У рідному селі відбувся чин похорону: відспівування біля дому та заупокійна служба у церкві Івана Богослова ПЦУ.

Щирі співчуття від себе особисто, сільського голови Віталія Кашика, депутатського корпусу висловив рідним і близьким Сергія секретар сільської ради Павло Кухта:

«Численні жертви, великі втрати, і неосяжні розумом трагедії приніс ворог у наше життя. Хочеться, щоби смерті наших Героїв не були даремними. Віримо, що нам вдасться прогнати окупантів з української землі, здобувши омріяні мир і Перемогу! Сергій, як і тисячі інших українських Захисників, поклав на вівтар нашої свободи і незалежності своє життя. Будьмо гідні подвигу наших Героїв! Будьмо згуртовані і працюймо задля Перемоги! Слава Україні!»

Поховали Сергія Абрамчука на кладовищі у Скулині. Спочивай з миром, Герою!», йдеться в повідомленні.

 
 

Читайте також: «Зеленський відреагував на дані преси про 80 тисяч загиблих українських військових».

Реклама Google

 

Telegram Channel