Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
У волинській громаді затвердили програми розвитку дітей з особливими освітніми потребами (Фото)

Інклюзивно-ресурсний центр має за мету створити комфортне освітнє середовище для всіх дітей.

Фото: Рожищенський Ірц.

У волинській громаді затвердили програми розвитку дітей з особливими освітніми потребами (Фото)

Директор і фахівці (консультанти) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Рожищенської міської ради розпочали активну співпрацю з командами психолого-педагогічного супроводу в закладах загальної середньої та дошкільної освіти з метою забезпечення ефективного освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами

Члени команд обговорюють цілі на 2024-2025 навчальний рік та вже затвердили індивідуальні програми розвитку дітей з особливими освітніми потребами, також обговорили питання щодо її реалізації.

Про це інформує Рожищенський Ірц

«Спільними зусиллями ми прагнемо створити комфортне освітнє середовище для всіх учасників освітнього процесу, врахувати інтереси дитини, де кожна дитина зможе отримати якісну освіту.

Роботу директор та фахівці КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Рожищенської міської ради розпочали очно та дистанційно в закладах, де організовано інклюзивне навчання: КЗЗСО «Рожищенський ліцей №1», КЗЗСО «Рожищенський ліцей №2», КОЗЗСО «Переспівський ліцей», КЗЗСО «Рудко-Козинська гімназія», ОЗ «Доросинівський ліцей» Доросинівської сільської ради.

Дякуємо всім учасникам команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами за запрошення та співпрацю!», йдеться в повідомленні.

 

Читайте також: «Діти з волинської громади передали шматочок тепла для українських Захисників (Фото)».

Реклама Google

 

Telegram Channel