Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
На Волині тривають ювілейні Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное (Фото)

Вересень зазвичай збирає у Ковелі веслувальників з усієї України.

Фото: Ковельська міська рада.

На Волині тривають ювілейні Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное (Фото)

Понад 360 спортсменів зібрали Всеукраїнські змагання з веслування на бай-дарках і каное з нагоди Дня машинобудівника, які проходять у Ковелі

Ковель приймає ювілейні – 40-і Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное з нагоди Дня машинобудівника. Понад 360 спортсменів  з 13  областей України приїхали у наше місто. Загалом 28 команд, серед яких є представники Бахмута і Маріуполя.

 Про це повідомляє Ковельська міська рада.

«На урочистому відкритті спортивного форуму побував міський голова Ігор Чайка. Серед гостей також – заступник голови Ковельської районної адміністрації Сергій Самойленко, директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко, президент Волинської федерації веслування на байдарках і каное Андрій Шевчук, віцепрезидент федерації каное України Андрій Маслюк, головний суддя, президент Ковельської федерації каное Василь Прохорук, дворазові срібні призерки Олімпійських ігор Людмила Лузан та Анастасія Рибачок.

«Ковель має прекрасні спортивні традиції. Уже  чотири  десятиліття місто пише славну історію досягнень  веслувальників. За цей час під керівництвом досвідчених тренерів наші спортсмени ставали переможцями міжнародних та Всеукраїнських змагань. Дякую усім, хто розвивав цей вид спорту у нашому місті, хто продовжує цю справу донині.

Вересень зазвичай збирає у Ковелі веслувальників з усієї України. Ми раді бачити  у себе молодих, талановитих спортсменів. Попри війну, складні реалії  сьогодення ви не здаєтесь, займаєтесь своїм улюбленим видом спорту, адже коли  є мета, й наполегливо до неї йти, то неодмінно буде результат. Бажаю усім успіхів, віри в себе, віри  в Україну», — сказав Ігор Чайка, звертаючись до учасників зустрічі

За словами головного організатора, тренера Володимира Троцюка, доволі потужні команди веслувальників зараз перебувають у нашому місті. Ковель представляють  вихованці КЗ КДЮСШ імені Євгена Кондратовича та Ковельського філіалу ОСДЮСШОР «Олімп».

Запливи тривають. Тож приходьте подивитися та підтримати спортсменів», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 Читайте також: «Як місцеві бюджети Волині наповнює податок на нерухомість».

 
 
 
 
 
 

Реклама Google
 

Telegram Channel