Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Учениця 9 класу спокійно уже може працювати в посольстві у Валерія Залужного

Перемогу Олі внесли до «Книги рекордів України».

Фото з фейсбук-сторінки Лани ВЄТРОВОЇ.

Учениця 9 класу спокійно уже може працювати в посольстві у Валерія Залужного

Бо у свої 14 Ольга Товстуха знає досконалу англійську мову

14-річна українка Ольга Товстуха з Чернівців стала наймолодшою українкою, яка підтвердила володіння англійською мовою на рівні С1. Тобто, вона досконало володіє англійською мовою.

Перемогу Олі внесли до Національного реєстру рекордів України – «Книгу рекордів України». Про це повідомили на сторінці «Освіторії», інформує zaxid.net.

«Наймолодшою українкою, яка підтвердила володіння англійською мовою на рівні С1 Academic за шкалою IELTS, стала учениця 9-го класу чернівецького ліцею №9 Ольга Товстуха», – повідомила на Facebook керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Реклама Google

Окрім англійської, Ольга вивчає ще французьку, іспанську та німецьку мови. Дівчина народилася в Сумах, але на початку повномасштабного вторгнення переїхала з мамою до Чернівців.

На момент складання міжнародного іспиту школярці було 14 років 10 місяців. Попередній рекорд встановила її землячка, 11-класниця Діана Бурдейна з буковинського міста Заставна.

Зазначимо, що для навчання англійською мовою у закордонних вишах зазвичай достатньо підтвердити рівень В2. Визначити свій рівень можна за допомогою тестів на рівень англійської.

Читайте також: Назвали найкращі та найгірші школи Луцька 2024 року.

Telegram Channel