Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Волинські рятувальники вміють і вогонь загасити, і стать дитини встановити (Фото)

Щасливі батьки захотіли дізнатися стать другої дитини у «звичній обстановці» - на роботі.

Фото: Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Волинські рятувальники вміють і вогонь загасити, і стать дитини встановити (Фото)

Для того, аби тиждень був вдалий, Головне управління ДСНС України у Волинській області вирішило потішити вас приємну новину від сім'ї рятувальників Сергія та Олени Шуби з міста Нововолинська

Він - начальник 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини, вона - начальник сектору цивільного захисту Володимирське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області, вже понад дев`ять років працюють у ДСНС Волині.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

«Надзвичайна сім’я, де зростає півторарічна дівчинка, дасть Бог, уже через декілька місяців подарує світу ще й маленького українця.

Щасливі батьки захотіли дізнатися стать очікуваної другої дитини у «звичній обстановці» — на роботі, тому їх колеги охоче допомогли здійснити цю забаганку.

Вогнеборці підійшли до справи з фантазією і заздалегідь в пожежній  автоцистерні пофарбували воду в колір, який асоціюється з народженням дитини чоловічої статі. Дійство відбулося на днях: тато натиснув важіль пожежного ствола, з якого вирвався водяний струмінь синього кольору!

Нововолинська родина рятувальників має власний рецепт родинного щастя: до улюбленої роботи додати тепло рідних людей, трішки хорошого настрою, дрібку натхнення та обов`язково завжди триматися разом, бо сім’я – це головне! А ще - любити один одного і цінувати кожну мить, бо вона неповторна!

Народитися під час війни - це наче співати гімн життю. Тож ми щиро віримо, що його рік народження буде й роком української Перемоги!», йдеться в повідомленні.

 

 

Читайте також: «За тиждень на Волині сталося 34 пожежі».

Реклама Google

 

Telegram Channel