Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Волинська громада провела свого Захисника до Небесного воїнства (Фото)

Вічна пам'ять Героєві!

Фото: Рожищенська міська рада.

Волинська громада провела свого Захисника до Небесного воїнства (Фото)

У понеділок, 23 вересня, тужлива мелодія «Плине кача» вкотре збирала жителів Рожищенської міської територіальної громади для вшанування воїна

Навколішки зустрічали рожищани військовослужбовця 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Богдана Віталійовича Змієвського, котрий помер напередодні у рідній домівці в селі Ольганівка. Тепер йому навіки двадцять п'ять.

Про це інформує Рожищенська міська рада.

«Богдан Змієвський зростав у багатодітній родині, рано втратив батьків, після повномасштабного вторгнення був мобілізований на захист України. Зараз захищає наш спокій брат покійного Воїна.

Разом з побратимами з 14-ої окремої механізованої бригади солдат Богдан Змієвський мужньо боровся з ворогом, не раз дивився смерті в лице, втрачав товаришів, під час одного з боїв отримав поранення, мав контузію. Але смерть наздогнала Воїна не на полі бою, а в рідній домівці.

Біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбулася громадська панахида. Опісля траурний кортеж з тілом захисника України попрямував до с. Рудня. Школярі й педагоги Рожищенського ліцею №3, де навчався Богдан Змієвський, останню дорогу Воїна встелили квітами.

У храмі Архістратига Михаїла священники Православної Церкви України відспівали померлого Захисника. Поховали Богдана Змієвського з усіма військовими почестями на сільському цвинтарі.

Вічна пам'ять Героєві! Слава Україні!», йдеться в повідомленні.

 
 
 

Читайте також: «На фронті загинув молодий Герой з Волині Денис Андросюк».

Реклама Google

 

 

Telegram Channel