Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Освітяни з Волині взяли участь у проєкті Британської ради (Фото)

Робота в групах допомогла учасницям заходу швидко знайти відповіді на актуальні питання.

Фото: Боратинська громада.

Освітяни з Волині взяли участь у проєкті Британської ради (Фото)

Вчителі англійської мови Боратинської сільської територіальної громади долучилися до груп професійного розвитку в межах проєкту «SWITLO» (Skills and Well-being in Teacher Learning Opportunities), який впроваджується Британською Радою в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України

Під час першого засідання учасниці не лише обмінювалися професійним досвідом, але й активно обговорювали виклики, з якими стикаються вчителі в сучасних умовах, пропонували власні рішення та шляхи покращення освітнього процесу.

Про це інформує Боратинська громада.

«Робота в групах дала можливість учасницям заходу швидко знайти відповіді на актуальні питання, отримати необхідну допомогу та емоційну підтримку, що є вкрай важливим для підвищення якості навчання.

Проєкт «SWITLO» має на меті не лише підвищення кваліфікації вчителів англійської мови, але й покращення їхнього загального самопочуття та професійного благополуччя. Завдяки інноваційним підходам та міжнародному досвіду учасниці отримують можливість навчатися новим методикам викладання, що сприятимуть більш ефективному та результативному навчанню учнів.

З вірою у можливості, які відкриває проєкт «SWITLO», вчителі впевнено крокують до нових досягнень!», йдеться в повідомленні.

 
 

Читайте також: «З розбомбленого Мирнограда до Нововолинська переїхав гірничий ліцей».

Реклама Google

 

Telegram Channel