Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинули п’ятеро наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинули п’ятеро наших земляків

Зустріньмо гідно і проведімо в останню путь доблесних Захисників

23 вересня в громадах Волинської області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще п’ятеро бійців з нашого Поліського краю.

Це – Віктор Гудько, Денис Андросюк, Сергій Левчук, Сергій Аксьонов і Сергій Вакулик, інформує «Суспільне Луцьк».

Денис Андросюк

25-річний солдат Денис Андросюк був стрільцем штурмової спеціалізованої роти повітряно-десантних військ. Боєць загинув 20 вересня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області.

Денис Андросюк.
Денис Андросюк. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Як повідомили у Ковельській міськраді, у військового залишилися матір і брат. Прощання з Денисом Андросюком відбудеться у вівторок, 24 вересня. Поховають захисника на Алеї почесних поховань міського цвинтаря.

Віктор Гудько

22 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на передовій загинув військовослужбовець Віктор Гудько, повідомили у Любешівській громаді.

Віктор Гудько.
Віктор Гудько. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Полеглому молодшому сержанту було 37 років. Останній бій волинянин прийняв на Донеччині. Дату і місце прощання з Віктором Гудьком сповістять додатково.

Сергій Левчук

Внаслідок множинних поранень, отриманих 20 вересня в Донецькій області, загинув військовослужбовець Сергій Левчук. Бійцю було 40 років.

Сергій Левчук.
Сергій Левчук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 За даними Володимирської міської ради, старший солдат був родом із села Поничів Зимнівської громади, тривалий час мешкав з родиною у Володимирі. У Сергія Левчука залишилися п'ятеро дітей.

Реклама Google

Сергій Аксьонов

Лучанину Сергію Аксьонову було 47 років. Боєць служив у Нацгвардії України на посаді гранатометника відділення взводу оперативного призначення, повідомили у міськраді.

Солдат загинув 12 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Журавлівка Бєлгородської області рф.

Сергій Вакулик

Полеглий військовослужбовець Сергій Вакулик – теж із Луцької громади. Боєць загинув 20 вересня 2024 року у бою в районі населеного пункту Маринівка Донецької області.

За даними міськради, 36-річний захисник служив на посаді радіотелефоніста стрілецького взводу. Дату і місце прощання з лучанином повідомлять додатково.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: Командування Сухопутних військ заборонило «бусифікацію» чоловіків віком 50−60 років – нардеп.

Telegram Channel