Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Волинські лікарі вдосконалювали знання про лікування пневмонії (Фото)

Конференцію підготували лікарі Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.

Фото: Волинське обласне медоб'єднання захисту материнства і дитинства.

Волинські лікарі вдосконалювали знання про лікування пневмонії (Фото)

На днях у Волинському обласному медоб'єднанні захисту материнства і дитинства відбулася конференція з питань діагностики та лікування запалення легень у дітей

Під час неї розглянули найактуальніші питання та сучасні тенденції щодо особливостей діагностики, перебігу та лікування цього захворювання у маленьких пацієнтів. Особливу увагу лікарі приділили питанню застосування коректної та раціональної антибіотикотерапії.

Про це повідомило Волинське обласне медоб'єднання захисту материнства і дитинства.

«Захворюваність дітей на пневмонію - серйозна проблема. ВООЗ та ЮНІСЕФ визначають пневмонію першочерговою причиною смерті дітей віком до 5 років у світі, а це близько 1,5 млн малюків щороку.

Питання лікування пневмонії надзвичайно важливе, адже необхідно вчасно діагностувати захворювання та швидко обрати тактику лікування: підібрати антибіотик та дозування препарату, визначитися зі шляхом введення та термінами прийому ліків для уникнення ускладнень та якнайшвидшого одужання пацієнта.

Конференцію підготували лікарі Волинської обласної дитячої клінічної лікарні: педіатриня та пульмонологиня дитяча Ольга Садова,  хірург дитячий Віталій Лазарук, пульмонологиня дитяча Галина Бойко», йдеться в повідомленні.

 

 

Читайте також: «17 хвилин у стані клінічної смерті: як франківські медики врятували чоловіка».

Реклама Google

 

Telegram Channel