Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Трамп в істериці знову обізвав Зеленського

78-річний дідусь явно керує. Явно...

Фото із сайту gettyimages.com.

Трамп в істериці знову обізвав Зеленського

І заявляє, що той підтримує його конкурентку – Гарріс

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп назвав Президента України «найкращим продавцем в історії» та знов заговорив про нібито свій план завершення війни росії проти України.

Про це Трапм під час мітингу у Пенсильванії, цитує «Українська правда» видання Bloomberg.

«Я бачу, що Зеленський тут. Я думаю, що Зеленський є найкращим продавцем в історії – щоразу, коли він приїжджає в країну, він їде з 60 мільярдами доларів».

Трамп додав, що, на його думку, український лідер «сильно хотів, щоб його опонентка від Демократичної партії Камала Гарріс перемогла на виборах», і сказав, що в разі його перемоги на виборах він намагатиметься підштовхнути Україну та росію сісти за стіл переговорів.

«Якщо я виграю ці вибори, перше, що я зроблю, це зателефоную Зеленському, зателефоную президенту путіну і скажу: «Ви повинні укласти угоду, це – безумство».

Коментарі Трампа пролунали в той час, коли Зеленський має зустрітися з Гарріс і президентом Джо Байденом у четвер, щоб представити свій «план перемоги».

Зеленський висловив переконання, що 45-й президент США, кандидат в американські лідери від Республіканської партії Дональд Трамп насправді не знає, як зупинити війну в Україні, навіть «якщо йому здається, що він знає, як це зробити». 

Читайте також: Зеленський у США заявив, що «план» соратника Трампа призвів би до глобального конфлікту.

Реклама Google

Telegram Channel