Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
Оксана Білозір виступила з концентром у росії

«Возила нашим Воїнам… добре слово й українську пісню, яка надихає, об’єднує і дає силу», – поділилася враженнями співачка (на світлині – ліворуч).

Фото з фейсбук-сторінки Оксани БІЛОЗІР.

Оксана Білозір виступила з концентром у росії

Точніше, у Суджі Курської області, яка тепер перебуває під контролем ЗСУ

У своєму фотоблозі артистка опублікувала ролик зі зруйнованої церкви в російському місті, яке взяли під контроль наші бійці. На кадрах Білозір у бронежилеті виконує пісню «Ісусе милий».

«Суджа. Курська область. Зруйнована церква», – написала під роликом співачка. У свою чергу волонтер Андрій Печений на своїй сторінці у Facebook показав, як з артисткою прогулювався Суджею, оглядаючи околиці.

Зокрема, волонтери з Білозір зробили фото на тлі російського магазину та біля українського прапора поруч із дорожнім вказівником, де написані назви російських міст.

Реклама Google

Щоб підтримати бойовий дух українських бійців Оксана Білозір також дала свій імпровізований концерт просто неба. Під час виконання своїх хітів зірка символічно тримала у руках синьо-жовтий прапор з написом

«Молюся за Україну». Ба більше, вона зізналася, що навіть встигла поспілкуватися з місцевими мешканцями й була здивованою, що вони вже відповідають їй українською. 

«Повернулася з поїздки в Курську область! Поспілкувалася із місцевими мешканцями. До речі, вони розуміють українську і навіть пробують відповідати українською. Відвідала кілька місцевих храмів! Возила нашим

Воїнам… добре слово й українську пісню, яка надихає, об’єднує і дає силу», – поділилася враженнями Білозір.

Лія ЛІС.

Читайте також: Бабуся просила в голови колгоспу захистити чорношкіру онуку... Габріеллу Массангу.

Telegram Channel