Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
Зрадник Тимощук вторгував за свою футболку 7500 доларів для армії путіна

Один із відгуків на цю фотографію на сайті sport.ua: «Манкурт ср*ний не спромігся українцям допомогти, які від москальських обстрілів страждають, а москалям дупу вилизує. Істинний «хахол», а не українець».

Фото із сайту sport.ua.

Зрадник Тимощук вторгував за свою футболку 7500 доларів для армії путіна

«Толіку треба підтверджувати свою прихильність «русскому міру» або втікати», – вважає його колишня дружина Надія Навроцька

16 вересня 2024 року колишній футболіст національної збірної України, луцької «Волині» та донецького «Шахтаря» Анатолій Тимощук передав футболку пітерського «Зеніта» зі своїм автографом на аукціон, направлений на допомогу Курській області.

Повідомляється, що лот був викуплений за 700 тисяч рублів (7500 тисяч доларів). Інші футболісти, тренери та колишні гравці «Зеніта» виручили в десятки разів менше – від 26 до 80 тисяч рублів.

«Футболка у кольорах блокадної стрічки до матчу до Дня пам’яті жертв блокади Ленінграда. Вторговані кошти будуть направлені в Курську область», – йдеться в описі лоту.

Зазначимо, що наразі 45-річний українець працює помічником тренера у санкт-петербурзькому «Зеніті». Він жодним чином не засудив повномасштабне вторгнення рф на свою Батьківщину. За це Українська асоціація футболу виключила його з реєстру національних збірних і позбавила всіх регалій, що Тимощук намагається оскаржувати в судах. А також його було позбавлено звання Почесного громадянина Луцька.

Тим часом його колишня дружина Надія Навроцька в інтерв’ю sport.ua пояснила, чому Анатолій допомагає армії путіна. 

«У росії система стає все більш неадекватною, і там закручують всім гайки – а-ля сталінські часи. Постійно йде тиск і підбурювання. Щоб там працювати, треба показувати, що ти є прибічником «російської адекватності», – вважає Надія. – Якщо він буде сидіти тихо, то буде ставати підозрілим для російських спецслужб. До нього будуть виникати питання, і Толіку треба підтверджувати свою прихильність «руському міру» або втікати. Але як він втече, якщо перевів у росію всі гроші з Німеччини вже після початку війни».

До речі, Надія Навроцька також спростувала інформацію про те, що батько зрадника України Олександр Тимощук служить у територіальній обороні: «Що-що, а Тимощук уміє казки розповідати… Думаю, в нього (батька. – Ред.) немає особливої позиції, він такий же, як і Толік. Тимощук розповідав, як у дитинстві його батько працював у колгоспі і… крав там ковбасу! Це був початок 90-х, у більшості людей були скрутні часи. А тато Толіка крав ковбасу, вони її не могли всю з’їсти, просто вішали на стелю і сушили, у той час, коли інші голодували. Толік виріс у такій сім’ї, і для нього це – нормально».

Тим часом ексфорвард київського «Динамо» і збірної України, росіянин за походженням Олександр Алієв вважає, що Тимощука потрібно засудити до смертної кари за зраду України.

Табло

Ліга чемпіонів. Основний раунд. 1 тур. «Болонья» (Італія) – «Шахтар» (Україна) – 0:0. На 4-ій хвилині півзахисник донеччан Георгій Судаков не реалізував пенальті (воротар).

Петро ПАС.

Який рахунок?

Українська Прем’єр-ліга. Результати матчів 7 туру: «Чорноморець» – «Карпати» – 0:1, «Олександрія» – «Лівий берег» – 2:0, «Динамо» – Рух Львів» – 0:0, «Верес» – «Інгулець» – 2:2, «Кривбас» – «Ворскла» – 1:1, «Полісся» – «ЛНЗ Черкаси» – 1:1, «Колос» – «Зоря» – 1:0, «Шахтар» – «Оболонь» – 4:0.

У списку бомбардирів лідирує 24-річний півзахисник житомирського «Полісся» Олександр Назаренко, який забив 6 голів (два – з пенальті).
У списку бомбардирів лідирує 24-річний півзахисник житомирського «Полісся» Олександр Назаренко, який забив 6 голів (два – з пенальті).

 

Telegram Channel